Horoscop 17 martie 2020. Cesuri bune pentru trei zodii

Horoscop 17 martie 2020. Acestea sunt previziunile astrale pentru ziua de marti.

Berbec

Azi te ocupi de niste proiecte pe care le-ai tot amanat. In sfarsit gasesti timpul necesar pentru a te ocupa de lucrurile care iti trezesc pasiune.

Taur

Publicitate

Reiei legatura cu un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Discutati ore in sir despre momentele importante prin care ati trecut impreuna.

Gemeni

Inspiratia este prezenta cu tine pe tot parcursul zilei, in special pentru ca acorzi mai mult timp nevoilor pe care le ai. Ai parte de o zi productiva.

Rac

Munca este in centrul atentiei azi. Astfel, iti petreci mare parte din timp in fata calculatorului incercand sa rezolvi o serie de probleme cu care te confrunti de mult timp.

Leu

Azi iti descoperi o noua pasiune careia ii acorzi toata atentia ta. In plus, incepi sa te gandesti mai mult la viitor si sa actionezi cu mai multa determinare in directia pe care ti-o doresti.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 14 ianuarie 2020. Secretele ies la iveala

Fecioara

Nu reusesti sa iti gasesti acel echilibru interior la care aspiri de mult timp. Vrei sa traiesti o viata mai spirituala. Mediatia ar putea fi o idee buna azi.

Balanta

Te gandesti mult la problemele financiare pe care le ai, insa incearca sa nu privesti lucrurile cu prea mult pesimis. Discuta cu cineva in care ai incredere pentru a privi totul cu mai multa deschidere.

Scorpion

Azi primesti o veste buna pe plan financiar, iar acest lucru iti ofera mai multa incredere in propria persoana. In plus, petreci timp de calitate alaturi de partenerul de cuplu.

Sagetator

Te gandesti mult la cariera si incepi sa muncesti pentru a-ti atinge aspiratiile. Astfel, azi iti concentrezi atentia pe tot ce inseamna acumularea de informatii.

Capricorn

Ziua de azi este despre romantism. Petreci mult timp alaturi de partenerul de cuplu si va bucurati de fiecare moment de intimitate pe care il aveti.

Varsator

Azi inveti cat de important este sa iti organizezi bine timpul, chiar si atunci cand stai in casa. Astfel, incerci sa te imparti intre treburile casnice si responsabilitatile de la locul de munca.

Citeste si articolul :   3 zodii vor intampina mari dificultati in 2023: va fi un an dificil

Pesti

Nu reusesti sa comunici asa cum iti doresti, iar acest lucru iti poate aduce probleme atat la locul de munca, dar si in relatia cu partenerul de cuplu. Asculta mai mult.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.