VIDEO. Romanii fac scandal in vama. “Virus are calculatoare, virus are telefoanele. N-are cum sa avem noi!”

Nervi intinsi la maxim intr-o parcare de pe Autostrada A1, in zona orasului Sebes. Mai multi cetateni veniti din vestul Europei au acuzat proasta organizare a autoritatilor, dupa ce nu au fost lasati sa isi cumpere mancare sau sa mearga la toaleta, potrivit Romania TV.

Romanii care au venit din vestul Europei au fost lasati 16 ore fara mancare si apa. Acestia nu au voie la magazin, iar la toaleta au reusit sa ajunga doar cateva femei.

“Ba ce au ajuns romanii astia, sa ne dujmanim intre noi, sa te faca sa te iei la bataie cu jandarmii. Nu am mancat de 16 ore. Nu se gandeau si ei ca suntem de atatea ore, suntem romani, suntem oameni nu animale. Sunt femei care vor la WC”.

Publicitate

Romanii considera ca in ciudat carantinei, autoritatile ar trebui sa aiba grija de oameni si sa le ofere mancare si apa.

“Ne tin aici nemancati de la 8 dimineata. Carantina, carantina, dar trebuie sa avem grija de oamenii astia. Nu asa e normal, sa le dam de mancare, sa le dam de baut”.

Alti doi romani la vama: “Virus are calculatoarele, virus are telefoanele”

Imagini tragi-comice surprinse la Vama Nadlac, locul care zilele acestea a fost luat cu asalt de romanii care s-au intors din Italia! Purtatori de virus sau nu, pentru unii mai important a fost sa fenteze sistemul si sa mearga acasa.

“Ati mai vazut dumneavoastra vreun coronavirus. Eu n-am vazut niciunul. Eu vin de la Lyon si ma tine aici in vama, am masina de Italia. Dar nu-i niciun virus. Virus are calculatoarele, virus au telefoanele, nu noi. N-are cum sa avem noi”, a concluzionat un domn, nemultumit ca trebuie sa mearga intr-un centru de carantina, potrivit romaniatv.net.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.