Victor Slav, in lacrimi in fata lui Teo Trandafir! Ce marturisiri a facut despre Bianca Dragusanu: “Stiu, nu trebuie sa-mi spuna…

Victor Slav, in lacrimi in fata lui Teo Trandafir. Ce marturisiri i-a facut despre Bianca Dragusanu si Anda Adam.

Victor Slav, interviu de suflet pentru Teo Show in urma cu ceva timp. La inceputul discutiei cu Teo, Victor a lacrimat, impresionat fiind de cuvintele vedetei Kanal D despre el.

Victor Slav i s-a confesat lui Teo Trandafir. Sincer, deschis, Victor Slav a vorbit cu Teo Trandafir in emisiunea de astazi. El a facut declaratii despre relatia cu Bianca, despre fetita lor, Sofia Natalia, dar si despre parintii lui, despre care spune ca au exagerat cu educarea lui.

Despre ce se scrie in presa despre el: Sunt batatorit, am trecut prin multe. Altii trec intr-o viata de om prin ce am trecut eu in ultimii 5-6 ani. Am prins si o perioada nefasta. Acum s-a mai schimbat. Acum 5-6 ani era simplu sa scrii lucruri, sa scrii ce iti venea in minte. Pe mine a ajuns sa nu ma mai afecteze. Familia sufera. Prietenii sufera. Ai mei au trecut prin momente si sunt invatati.

Am cei 7 ani de acasa bine pusi la punct. Le-am reprosat parintilor mei ca au exagerat, daca ai bun-simt esti vulnerabil. Pe langa cei 7 ani de acasa, sunt crescut in Ozana, aproape de Pantelimon. Am si scoala vietii, chiar daca nu am lasat sa se vada. Am fost ghidat sa imi vad de drumul meu, cainii latra, ursul merge. Nu vreau sa intru in polemici. Cand ma enervez, fac foarte urat. Dar incerc sa ma temperez. Nu degeaba Anda imi spunea Hulk. Ma cunostea foarte bine.

Despre fiica lui, Sofia Natalia, si cum s-a schimbat de cand e tata: Cand ti se naste copilul, testosteronul scade un pic si devii un pic mai bland, mai atent. Legatura intre tata si fiica e foarte puternica. Poate nu sunt mai sensibil, dar sunt mai atent. Mi s-au schimbat prioritatile. Acum totul se invarte in jurul ei.

Despre ce a spus Bianca despre el, ca este singurul barbat adevarat din viata ei: Stiu, nu trebuie sa-mi spuna. Ii doresc sa gaseasca. Mi-as dori ca ea sa fie foarte linistiti si fericita. Daca e asa, emana in jurul ei asta si copilul nostru e linistit si fericit. Noi nu avem nimic mai mult de impartit, decat un copil impreuna. Daca eu am fost idealul, imi doresc sa gaseasca a doua oara un astfel de barbat.

Citeste si articolul :   Ciprian Marica, declaratia oficiala dupa aparitia filmuletului pe internet

Ce a mostenit fiica lui de la el: Sper ca Sofia sa fi luat ce e bun. Am si eu defectele mele, partile mele mai putin bune. Sper sa fi luat lucrurile bune! Sa fie un prieten bun, sa incerce sa asculte oamenii. Nu sunt dezamagit de oameni, nu mai am asteptari de la ei, e mult mai bine, precizeaza kfetele.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.