Horoscop 12 martie 2020. Emotii mari pentru Raci, Scorpionii sunt dati peste cap. Ce se intampla cu celelalte zodii

Horoscop zilnic, 12 martie 2020. Astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce-ti rezerva astrele pentru ziua de joi.

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Berbec

Berbecii au sansa sa porneasca intr-o aventura ce s-ar putea dovedi incredibila, dar pentru asta, trebuie sa isi asume un risc. Nativii acestei zodii sunt sfatuiti sa isi asculte intuitia!

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Taur

Publicitate

Taurii trebuie sa aiba mare grija, pe tot parcursul zilei! Cuvintele si actiunile lor pot avea consecinte importante. Cineva ii poate lua drept model.

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Gemeni

Gemenii risca sa isi bage singuri bete in roate! Sunt sfatuiti sa fie mai flexibili, sa renunte la incapatanare, ca sa nu agraveze unele lucruri.

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Rac

Emotii mari pentru Raci! Apare o situatie in care simt o presiune imensa pe umerii lor. Singura solutie este sa isi asculte intuitia si sa nu se lase influentati de cei din jur, care isi pot urmari propriile lor interese.

Citeste si articolul :   Eclipsa de soare 10 iunie 2021: semnificatie in astrologie, semne ale zodiacului

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Leu

Emotii mari ori chiar panica si pentru Lei! Gata! S-a scurs timpul, iar acesti nativi sunt nevoiti sa infrunte ceva sau pe cineva, oricat de bine sau de slab pregatiti sunt.

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Fecioara

Fecioarele ar putea face o declaratie indrazneata ori un angajament important, cu unele consecinte semnificative. Cativa prieteni inteligenti li se vor alatura.

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Balanta

Balantele sunt lovite de o neliniste, poate chiar de sentimentul ca nu sunt in locul ori pe drumul potrivit. Nativii stiu care este solutia, dar trebuie sa isi faca mult curaj ca sa o puna in aplicare!

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Scorpion

O minciuna a lor sau a altcuiva ii ajunge din urma pe Scorpioni. Cuvinte false ce pareau inofensive dau totul peste cap si pot isca un conflict imens. Nativii acestei zodii sunt sfatuiti sa isi pastreze calmul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 decembrie 2021. Vesti bune pentru trei zodii

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Sagetator

Sagetatorii trebuie sa isi dozeze bine energia, pe tot parcursul zilei, ca sa nu ajunga la epuizare, fara sa reuseasca sa isi indeplineasca toate sarcinile. Nu le-ar strica cateva zile libere, cat mai curand!

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Capricorn

Capricornii s-ar putea simti tratati ca niste tapi ispasitori. O usoara neintelegere ar putea exploda intr-un conflict imens. Acesti nativi sunt sfatuiti sa isi pastreze calmul si sa nu actioneze la nervi.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Varsator

Varsatorii au ocazia sa lupte pentru ceva sau cineva in care cred! Acestor nativi le este recomandat sa actioneze. Cei mai vocali si cei mai perseverenti vor castiga.

Horoscopul zilei de 12 martie 2020. Pesti

Stres pentru Pesti! Nativii acestei zodii au mult de munca si se vad nevoiti sa faca alegeri ce ii obosesc peste masura.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.