Horoscop zilnic, 9 decembrie 2022. Pestii nu trebuie sa se lase influentati de ceilalti

Luna in crestere in Berbec recomanda sa nu ignorati semnalele corpului si sa va ocupati de sanatate.

Berbec

Este timpul sa daramam barierele si sa mergem impotriva tuturor. Trezeste fiara interioara din tine, este destul de flamanda de noi senzatii si realizari. La locul de munca, ar trebui sa nu mai irosesti energie pe fleacuri care pot fi delegate cu usurinta asumand proiecte in care esti as. Sfat: este timpul sa mergem impotriva curentului.

Taur

Publicitate

Arunca scriptul invechit si scrie unul nou care iti place. Odata ai facut multe greseli, ascultand invidiosii, prefacandu-se binevoitori. Nu mai calca pe aceeasi grebla. Sfat: este timpul sa scrieti un nou scenariu.

Gemeni

Nu mai juca jocuri. Nu mai trebuie sa mergi cu fluxul sau sa urmaresti pe cineva care nu merge inainte. De asemenea, este timpul sa nu te mai subestimezi: nu lasa fricile tale inventate sa fie motivul pentru care traiesti viata altcuiva.

Citeste si articolul :   Horoscop 10 aprilie. Racii sunt usor de influentat, Sagetatorii primesc vesti extraordinare

Rac

Inima ta este ghidul tau, ai incredere in ea. Nu va fie teama sa faceti pasul gresit, pentru ca pana la urma totul va deveni asa cum v-ati dorit, iar acesta este cel mai important lucru. Daca devine dificil, atunci cere sfatul celor dragi. Sfat: alege cu inima.

Leu

Tine-i departe pe cei care iti otravesc realitatea. Nu toti cei din jurul tau sunt demni de atentia ta si cu atat mai mult dragostea. Este timpul sa faceti o curatenie generala si sa aruncati tot ce nu este necesar. Iar stelele sugereaza nu numai lucruri materiale. Sfat: Nu-i tine in preajma pe care nu te fac fericit.

Fecioara

Esti o persoana foarte norocoasa. Apreciaza ceea ce ai realizat printr-o munca grea. Iubeste-i cu toata puterea pe cei care stau cu tine indiferent de greutati. La locul de munca, ar putea fi timpul sa sugerezi o promovare pentru ca ai facut tot ce ai putut. Sfat: Nu uita sa-ti amintesti cat de grozav esti.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 februarie 2021. Leii trebuie sa se abtina de la achizitii costisitoare

Nu esti deloc cineva care traieste dupa reguli. Si nu e nimic de inceput! Si, de asemenea, merita sa te distrezi, relaxandu-ti sufletul si corpul. Inima ta cere impresii si noi descoperiri, asa ca da-i ceea ce isi doreste. Sfat: este timpul sa va odihniti.

Scorpion

Toti ticalosii de pe calea vietii va pot invata lucruri importante, va pot oferi o experienta de comunicare nepretuita. Drept urmare, aceasta va deveni genul tau de armura de la oameni toxici si vei intelege cum ai crescut. Sfat: raufacatorii vor pleca intr-o zi, dar experienta va ramane cu tine.

Sagetator

Astazi, astrele recomanda sa se renunte la luarea unor decizii importante. Ziua promite sa fie neinfranata, mai degraba flegmatica, cedeaza vibratiilor ei si fa doar ce trebuie.

Capricorn

Atentie la sanatatea ta! Universul tipa literalmente la tine despre asta, nu-i ignora semnalele. Ati dedicat prea multa energie pentru rezolvarea unor probleme importante si amintiti-va ca „ascul” nu este fara fund. Sfat: Ai grija de sanatatea ta, chiar si de cele mai neinsemnate simptome.

Citeste si articolul :   Horoscop special: Fericirea si norocul vor insoti aceste zodii in saptamanile urmatoare!

Varsator

Nu-ti fie frica de sentimente puternice. Durerea vrea sa fie simtita, dar dragostea bate la usa. Lasati-o sa intre si predati-va tuturor senzatiilor, avand incredere in vointa stelelor. Sfat: Lasa dragostea sa intre in viata ta.

Pesti

Luati o tabla curata si incepeti de la capat. Viata este frumoasa pentru ca poti oricand sa incerci din nou. Nu te certa pentru greseli, pentru ca nimeni nu este perfect. Sfat: incepeti de la capat si nu va lasati influentat de ceilalti.

Publicitate

Publicitate

Autor