Horoscop 11 martie 2020. Trei zodii intorc foaia si pornesc pe un nou drum, norocul e de partea lor

Horoscop zilnic, 11 martie 2020. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 11 martie 2020 Berbec

Berbecii au mult noroc in dragoste astazi, mai ales cei care au deja o relatie stabila. Partenerul vostru va poate face o surpriza frumoasa, fie va invita la o cina romantica, fie la un film sau un spectacol mult asteptat. Bucurati-va de comania acestei persoane si nu va zgarciti la complimente.

Horoscop 11 martie 2020 Taur

Publicitate

Cina romantica si un cadou mult asteptat. De asta vor avea parte nativii din zodia taur. Anii care au trecut peste relatia voastra si-au lasat o amprenta frumoasa, iar romantismul nu a disparut deloc. Sunteti dovada vie ca dragostea nu dureaza doar trei ani. Bucurati-va din plin de tot ceea ce va ofera viata si ignorati problemele care va pun la incercare. Astrele sunt de partea dumneavoastra.

Horoscop 11 martie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni sunt pe cale sa faca un compromis de dragul unei relatii din cercul de apropiati. Ganditi-va bine la acest aspect, sunteti gata sa renuntati la anumite principii de dragul prieteniei? S-ar putea ca, in caz contrar ramaneti cu un gol si cu niste mustrari de constinta pentru comportamentul vostru.

Horoscop 11 martie 2020 Rac

Nativii rac se confrunta cu probleme serioase in cuplu. Treceti printr-o perioada foarte tensionata, iar asta asta va va afecta relatia. Jobul va solicita foarte mult si incepeti sa va neglijati partenerul de viata. Nu lasati nimic sa stea in calea fericirii si tineti minte ca micile gesturi de iubire pot avea un final fericit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 octombrie 2021. Sagetatorul poate avea o zi grea

Horoscop 11 martie 2020 Leu
Atitudinea ta fata de tine trece prin anumite schimbari chiar acum si este aproape ca si cum te vei cunoaste din nou. Acest proces de a te simti confortabil cu noi aspecte ale personalitatii tale nu este intotdeauna legat de o mare experienta, dar este necesar pentru a-ti imbunatati increderea. Un lucru care te-ar putea ajuta sa te adaptezi este sa eviti oameni care iti spun mereu ce sa faci cu viata ta. Nu ai nevoie de acest tip de sfaturi acum.

Horoscop 11 martie 2020 Fecioara

Puteti fi la fel de flexibil ca o bucata de cauciuc toata ziua, daca doriti, dar daca persoanele cu care aveti de-a face raman rigide, nu va conta cat de deschis sunteti. Din pacate, pasul pe care il faceti astazi depinde de alte persoane. Vestea buna este ca poti alege cu cine petreci timpul. Simtiti-va liber sa refuzati invitatiile din partea persoanelor pe care le cunoasteti si vor sa faca lucrurile la fel. Spunand nu, ii vei ajuta sa inteleaga faptul ca ar trebui sa inceapa sa fie mai deschisi.

Horoscop 11 martie 2020 Balanta

Nu fii prea surprins daca altii din viata ta, colegi de munca sau de scoala, incep sa te caute pentru raspunsuri, astazi. Ai reputatia ca stii ce faci, iar renumele competentei tale se raspandeste rapid. Rezuma-te doar la raspunsul corect. Ii vei incuraja sa nu se mai gandeasca la ei insisi. In schimb, incercati sa ii ajutati pe acesti oameni sa isi gaseasca propriile raspunsuri. In acest fel, ii vei ajuta mai mult decat ai vrea, sau decat spunandu-le doar ce vor sa auda.

Citeste si articolul :   Horoscop Rune pana la 1 IANUARIE 2022, cu Mihai Voropchievici. Racii incheie anul cu bine, Sagetatorii isi implinesc visele

Horoscop 11 martie 2020 Scorpion

Daca simti ca seful tau sau o alta persoana cu autoritate a incercat prea mult sa te controleze in ultima vreme, probabil ai dreptate, dar asta este viata ta acum. Renuntarea la un anumit control asupra locului in care mergi sau a ceea ce faci nu este sfarsitul lumii si ar fi in interesul tau sa incetezi sa lupti atat de tare impotriva sefilor. Ei stiu mai multe decat tine; in caz contrar, nu ar fi in pozitia in care se afla. Daca vrei sa stii cat de multe fac intr-o zi, stai linistit si asculta.

Horoscop 11 martie 2020 Sagetator

Sagetatorii vor avea o zi plina de surprize. Incearca sa fii cu ochii in patru, ca sa puteti observa si intelege tot ce se intampla in jurul vostru si pentru a putea reactiona in consecinta. Ai incredere in propriul instinct si nu te lasa influentat in decizii, in ceea ce priveste situatia profesionala. Astazi, vei fi numarul unu, indiferent de eforturile depuse de ceilalti.

Horoscop 11 martie 2020 Capricorn

Capricornii se vor gandi la noi solutii prin care sa aiba venituri suplimentare. Un prieten apropiat iti va face o propunere legata de o afacere, iar astrele te sfatuiesc sa nu pierzi acest tren. Poate fi un prim pas spre iesirea din austeritate. Din punct de vedere personal, lucrurile nu merg foarte rau, insa ai putea depune un efort mai mare pentru a-ti face partenerul fericit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 octombrie 2023. Norocul este de partea Berbecului

Horoscop 11 martie 2020 Varsator

Astazi, Varsatorii pot avea probleme si vor avea nevoie de sfatul membrilor familiei mai in varsta. Poate fi vorba despre o problema financiara, cum ar fi achitarea unei datorii mai vechi, sau o o problema personala. Ziua se va incheia la o discutie interesanta cu un prieten din copilarie, care ii va incarca pe nativii acestei zodii cu energie si entuziasm.

Horoscop 11 martie 2020 Pesti

Pentru majoritatea Pestilor, 11 martie este o zi linistita. Pare ca cineva te indruma cu o mana invizibila pe drumul cel bun. Este cel mai bun moment pentru a rezolva problemele care ti-au dat batai de cap in ultima perioada. Daca nu esti implicat intr-o relatie sentimentala, sfatul astrelor este sa deschizi ochii si sa vezi cum dragostea asteapta la usa.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.