Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2023. Fecioara trebuie sa isi faca timp pentru familie

Berbec

Este timpul sa aruncati o privire lunga si serioasa asupra vietii voastre. Evalueaza lucrurile, oamenii si situatiile care iti epuizeaza rezervele, fata de relatii care nu se bazeaza pe un fundament de reciprocitate si incredere. A spune „nu” sau a alege pentru tine se poate simti incomod la inceput si este in regula. Berbec, daca nu ai grija de tine, nimeni altcineva nu o va face.

Taur

Sezonul retrograd te-a facut sa te opresti si sa reevaluezi unele dintre prieteniile din viata ta, care nu pot fi decat pentru bine. Taur, acum ai o mai mare claritate in a descoperi relatiile care sunt favorabile cresterii tale si cele care nu sunt. Oh, si inca ceva! Sa stii ca prudenta este o superputere. Sfat: inconjoara-te de oameni care te sustin.

Publicitate

Gemeni

Ai o modalitate de a aduce in experienta ta acei oameni, situatii si oportunitati care te ajuta sa cresti. Astazi, astrele va cheama sa faceti o pauza, sa va priviti traiectoria vietii dintr-o perspectiva mai inalta, sa evaluati ce a functionat si ce nu, astfel incat sa puteti pasi in viitor cu mai multa constientizare. Aceasta zi marcheaza o resetare majora pentru tine. Gemeni, fiti clari cu privire la intentiile voastre. Sfat: Fii clar cu privire la intentiile tale.

Rac

De fiecare data cand o credinta limitativa sau cuvintele „nu pot” va apar in minte, faceti o pauza si treceti in spatiul constientizarii. Analizati de unde vine aceasta credinta. Calatoreste inapoi in timp pana la punctul din istoria ta personala cand acest gand a intrat in psihicul tau. Intrebati-va, acest gand este initial al vostru? Acum este un moment bun pentru a scapa de gandurile false, Rac. Este timpul sa te eliberezi de povara a ceea ce nu mai serveste binelui tau cel mai inalt si cel mai mare. Sfat: scapa de gandurile false.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 decembrie 2022. Fecioara nu trebuie sa se multumeasca cu putin

Leu

Universul nu iti cere sa faci ceva drastic. Astrele pur si simplu va cheama sa vedeti dinamica vietii asa cum este, astfel incat sa nu va incurcati in plasa de emotii. Universul sugereaza apropierea aventurilor romantice. Sfat: Pregateste-te pentru o relatie romantica.

Fecioara

Permiteti-va sa primiti binecuvantari care sunt turnate in paharul vostru cu generozitate si dragoste. Acum este momentul sa te apropii de familia ta. E timpul sa-i cunosti mai bine pe cei dragi si sa-i sustii in felul in care te simti chemat. Sfat: Fa-ti timp pentru familia si prietenii tai.

Balanta

Publicitate

Poate ca motivul pentru care esti obosit nu este pentru ca ai muncit prea mult. Poate motivul pentru care esti obosit este pentru ca ai incercat sa umpli paharele altora, dar nu pe ale tale. Dragostea, bunatatea si generozitatea ta este cu adevarat un dar, Balanta. Dar nu cu pretul propriei sanatati mintale. Universul spune: protejeaza-ti granitele si aminteste-ti ca a avea grija de tine nu este o crima. Sfat: Protejati-va granitele.

Citeste si articolul :   Latura intunecata si luminoasa a fiecarui semn zodiacal

Scorpion

Inima ta este deja indreptata intr-o anumita directie. Trebuie doar sa ai incredere in calea pe care ti-o arata stelele. Daca iti lasi capul sa-ti stea in calea luarii deciziilor, nu-ti va ajuta la nimic, Scorpion. Aminteste-ti ca a te pune pe primul loc nu este o crima. Nu te mai preface a fi un martir.

Sagetator

Astazi, astrele vorbesc atat despre infrangeri, cat si despre descoperiri. Ceea ce pare a fi cel mai rau este doar o binecuvantare deghizata! Astfel, stelele sunt, de asemenea, o reamintire a nevoii de a va conecta cu elementul Apa. Aveti incredere ca luna noua va aduce cu ea un sentiment de usurare.

Capricorn

Ce se intampla daca cel mai rau lucru care ti s-a intamplat este, de fapt, cel mai bun lucru? Astazi poti privi traiectoria vietii tale prin prisma frumusetii si a gratiei. Poti vedea clar cum s-a manifestat Universul pentru tine si a transformat fiecare esec intr-o descoperire. Ai incredere ca speranta si optimismul tau te vor face un magnet pentru tot ce este bun. Astfel, abundenta si prosperitatea sunt afisate si in cartile tale. Astazi este ziua perfecta pentru a te rasfata, Capricorn. Sa te inviti la o intalnire speciala sau sa mergi la un restaurant care iti pune mereu zambetul pe buze. Sfat: rasfatati-va cu lucrurile marunte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Varsator

Esti protejat in mai multe moduri decat poti numara. Esti protejat de cele mai aspre vanturi si de cele mai naprasnice furtuni. De fiecare data cand ceva nu merge asa cum iti doresti, de fiecare data cand te trezesti in mijlocul haosului, de fiecare data cand descoperi ca viata asa cum stii ca a incetat sa mai existe, stii ca exista un motiv. Exista un motiv mai inalt, iar aceasta protectie divina isi joaca rolul. Asadar, respirati si fiti constienti de ceea ce vi se cere sa scapati. Aceasta zi promite sa fie un mare moment de resetare pentru tine.

Pesti

Momentul perfect este acum. Asadar, indiferent de ceea ce va ganditi sa incepeti sau sa va puneti energia in el, sa stiti ca va primi un impuls major de la Spirit. Da, e in regula sa ai temeri. Este in regula sa te indoiesti daca poti sa o faci sau nu. Cu toate acestea, eliberandu-te de necazul de a face lucrurile corect, te poti juca si te distra mult pe parcurs. Daca te-ai gandit sa obtii sprijinul colegilor tai Capricorni pentru aceasta afacere, atunci raspunsul este da! Sfat: scapa de nevoia de a face totul corect.

Publicitate

Autor