Primaria Capitalei isi inchide portile: Vom comunica doar online sau telefonic. Actionam acum, pana nu este prea tarziu

Primarul General Gabriela Firea anunta ca activitatea directiei de Relatii cu Publicul a Primariei Capitalei se suspenda timp de o saptamana.

Potrivit comunicatului oficial al Primariei Bucuresti, cetatenii se pot adresa institutiei in scris, prin e-mail sau telefon.

Primarul General solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta luarea unor masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii virusului COVID-19.

Maine, 11 martie, va fi convocata o sedinta de consiliu de indata, pentru alocarea a aprox. 1 milion de euro, necesari achizitionarii de aparatura medicala, costume de protectie si alte materiale sanitare destinate spitalelor, serviciului de Ambulanta, DSP si IGSU

Primarul General Gabriela Firea a declarat: „Cazurile confirmate de coronavirus in Capitala m-au determinat sa iau masuri speciale in ceea ce priveste activitatea primariei si sa propun de asemenea un set de masuri care ar trebui sa fie luate cat mai rapid, la nivel national, pentru prevenirea raspandirii acestui virus de tip nou.

Dat fiind faptul bolnavii de COVID-19 au intrat in contact cu zeci de persoane care, la randul lor, au avut interactiune cu alte zeci de persoane trebuie sa actionam impreuna acum, pana nu este prea tarziu.

Cu totii suntem parte a acestei actiuni si doar impreuna vom reusi sa stopam sau sa diminuam epidemia: Guvern, ministere, primarii, consilii locale, mediul privat, cetateni.

Citeste si articolul :   Explozie la Fabrica de Armament din Cugir. Sunt victime. A fost solicitat elicopter SMURD

Trebuie sa colaboram cu totii fie ca suntem autoritati centrale, autoritati locale, mediu privat sau cetateni. Este momentul sa dovedim solidaritate, responsabilitate si actiune. Nu este momentul nici sa pasam vina unul catre celalalt si nici sa asteptam sa faca altii ceea ce putem si noi sa facem.

De maine, activitatea directiei de Relatii cu Publicul a Primariei Capitalei, audientele, activitatea comisiilor tehnice se suspenda timp de o saptamana, potrivit Directiei de Presa a PMB.

Acest lucru nu inseamna ca Primaria Capitalei se inchide pentru cetateni, acestia se pot adresa institutiei, in scris, sau prin e-mail la adresa [email protected], iar pentru orice informatie sau sesizare, acestia au la dispozitie telverde 0800.800.868.

Citeste mai multe pe doctorulzilei.ro.

Autor