EXCLUSIV Horoscop pentru saptamana 27 septembrie – 3 octombrie 2021, cu Zoe Lafont. Berbecii trebuie sa actioneze, Gemenii trebuie sa fie mai putin perfectionisti, iar Pestii primesc vesti bune

Horoscopul dvs. pentru saptamana 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Astrologul Zoe Lafont ne prezinta principalele previziuni astrale pentru perioada urmatoare:

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Atmosfera: Este acum randul lui Mercur, planeta schimburilor, sa intre in zodia Scorpionului. Vei fi foarte perspicace, dar si putin prea critic cu ceilalti.

Sfatul astrologului: Actionati daca ati vazut pe cineva care va place! Nu ezitati sa faceti primul pas, mai ales daca sunteti din al 3-lea decan.

Taur (19 aprilie – 20 mai)

Atmosfera: Este o saptamana care va fi marcata de negocieri si de obligatia de a gasi acorduri. Fii rezonabil si totul va fi bine.

Sfatul astrologului:  Ia-ti timp sa te organizezi si sa iti revizui prioritatile. In caz contrar, risti sa acumulezi mult stres.

Gemeni (20 mai – 20 iunie)

Atmosfera:  Veti avea o latura dura si perfectionista saptamana aceasta. Acest lucru poate crea o anumita tensiune in relatiile cu cei apropiati.

Sfatul astrologului:  Evita sa fii prea jucaus in viata ta amoroasa. Ai putea, fara sa o faci intentionat, sa starnesti gelozia partenerului.

Citeste si articolul :   Horoscop 2- 9 noiembrie. Saptamana excelenta pentru Gemeni si Pesti

Rac (20 iunie – 22 iulie)

Atmosfera:  Creativitatea ta va fi marita de zece ori prin sosirea lui Mercur la prietenul tau Scorpion. Ideile tale vor fi grozave, asa ca nu ezita sa le impartasesti.

Sfatul astrologului: Nu iti compensa supararile sau frustrarile, rasfatandu-te cu cumparaturi inutile. Stii ca asta nu iti va rezolva grijile.

Leo (22 iulie – 22 august)

Atmosfera: In viata ta amoroasa ar trebui sa se intample lucruri foarte placute, mai ales daca esti nascut in al treilea decan. Deci, profita la maximum.

Sfatul astrologului:  Nu are rost sa te uiti mereu inapoi. Acest lucru te impiedica sa mergi inainte si sa te concentrezi asupra viitorului tau (nativii din primul decan).

Fecioara (22 august – 22 septembrie)

Atmosfera : Micile tale celule cenusii vor functiona la viteza maxima in zilele urmatoare. Vei fi foarte eficient, iar concurenta ta se va lupta pentru a tine pasul cu tine.

Sfatul astrologului: Nu amanati plata facturilor. Stiti ca va trebui sa le platiti mai devreme sau mai tarziu. Nu asteptati pana in ultimul minut .

Balanta (22 septembrie – 23 octombrie)

Atmosfera: O chestiune legata de bani ar putea fi in centrul preocuparilor dumneavoastra. Daca asteptati ca cineva sa va plateasca sau sa va ramburseze o datorie, insistati.

Citeste si articolul :   Ce ne prezic astrele: Horoscop pentru saptamana 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

Sfatul astrologului. Cineva din anturajul tau are ochii atintiti asupra ta. Daca atractia nu este reciproca, spuneti-i clar.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Atmosfera: Mercur, planeta comunicarii, ajunge in semnul dvs. pe 27. Acest lucru ar trebui sa va ajute sa spuneti ce credeti, cu sinceritate.

Sfatul astrologului: Fiti rezervati atunci cand discutati cu colegii dvs. de munca. Unele dintre cuvintele tostite ar putea fi interpretate gresit.

Sagetator (21 noiembrie – 21 decembrie)

Atmosfera: Nativii celui de-al treilea decan vor beneficia de o situatie foarte buna, in special in domeniul sentimental. Dragostea la prima vedere este posibila.

Sfatul astrologului:  Fii cat mai clar posibil in modul tau de a te exprima, astfel incat sa nu lasi loc pentru neintelegeri.

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Atmosfera: Veti purta discutii constructive in jurul unui proiect profesional sau personal. Oricum ar fi, speranta plutestye in aer.

Sfatul astrologului: Echilibrul puterii nu va va aduce nimic constructiv. Deci, este mai bine sa dezactivati tensiunile, mai ales cu familia.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 februarie 2022. Zi plina de mister pentru Lei

Varsator (20 ianuarie – 19 februarie)

Atmosfera: O intalnire importanta ar putea fi programul saptamanii. Pregateste-te riguros, incercand sa nu te stresezi.

Sfatul astrologului: Distreaza-te si ia lucrurile usor in viata ta amoroasa. Nu cauta, pentru moment, sa construiesti o relatie stabila.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Atmosfera: Vesti bune! Mercur intra in casa  Scorpionului pe data de 27. Iti vei impune cu usurinta punctul de vedere. Se anunta o marire de salariu sau vine o prima. Pregatiti portofelul.

Sfatul astrologului: Daca aveti sentimentul ca relatia voastra se impotmoleste intr-o rutina plictisitoare, luati initiativa pentru a va condimenta relatia .

Autor