Scrisoare de la astre catre zodia Berbec: Cu timpul, poate ai sa intelegi

Scrisoare de la astre catre zodia Berbec. Berbecul a aparut ca simbol pentru prima data in mitologia antica. Zodia Berbecului este guvernata de planeta Marte care era zeul razboiului in mitologia antica, iar romanii considerau ca era zeul cel mai curajos si singurul de neinfrant.

Acest nativ are mereu impresia ca le stie pe toate, dar uneori are nevoie de un sfat bun de la cineva mai intelept. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, afla ce vor astrele sa nu uiti niciodata.

Citeste si Horoscop. Scrisoare de la astre catre Rac

Scrisoare de la astre catre zodia Berbec:

„Draga nativ Berbec,

Stim cat de greu este sa fii tu: uneori te simti stapanul lumii, alteori ai impresia ca nimic nu te mai poate ajuta sa te inalti. Uneori iti tii capul plecat, alteori nici cea mai taioasa sabie nu ti-l pleaca! Esti un om puternic, dar vulnerabil in acelasi timp.

Te impresioneaza tragedia cuiva, dar te si revolta, cand simti ca singur s-a adus in acea situatie. Iar in sufletul tau se duce o lupta grea, care te consuma. Spune ce crezi, dar fa-o fara sa ii ranesti pe ceilalti. Nu te abtine, pentru ca picatura care iti umple paharul sa te faca, apoi, sa rabufnesti si sa spui lucruri pe care ajungi sa le regreti.

Mai stim ca ai o pofta nebuna sa afli lucruri noi, sa urci spre culmile succesului, dar cel mai mult tanjesti dupa dragoste. Iti place sa pari dur de fiecare data, dar abia astepti doua brate care sa iti „inmoaie” sufletul.

Ti-e greu sa iti gasesti o jumatate, pentru ca ceilalti au deseori impresia ca nu prea ai sentimente. Nu e rau sa fii precaut, dar uneori ti-ar face bine sa sa te lasi dus de val.

Iti asumi multe riscuri in viata, dar vrei ca dragostea si loialitatea celor din jurul tau sa fie lucruri sigure. Stii foarte bine ca nimic nu este sigur, asa ca de ce mai cauti certitudini?

Citeste si articolul :   Horoscop rune pentru luna iulie 2020. Taurii primesc sume importante, Racii au protectie totala

Atitudinea ta ii intimideaza pe ceilalti, dar nu te gandi niciodata sa schimbi asta. Tu ii vei face pe oamenii din jur sa isi doreasca sa isi depaseasca limitele, sa se gandeasca la noi moduri sa te intreaca si sa evolueze, iar un astfel de rol nu trebuie schimbat niciodata.

Important este ca in momente grele le arati tuturor ce inima mare ai, pentru ca n-ai fi in stare sa abandonezi nici macar un dusman aflat la nevoie.

Cauta in viata oameni care, desi vad ca esti nerabdator, dornic sa domine si uneori agresiv, inteleg ca e mult mai mult de atat la tine.

Iar lor arata-le cu incredere si partea ta delicata. Cu timpul, poate ai sa intelegi ca esti o persoana complexa, interesanta, care merita sa straluceasca din toate unghiurile. Nu ar trebui sa ascunzi nimic, pentru ca nimic din ce spui sau arati nu ar putea sa te doboare, ci doar sa te intareasca!

Citeste si articolul :   Horoscop septembrie 2021, zodia Berbec

Cu drag, Astrele!”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.