Horoscop. Scrisoare de la astre catre Rac: “Nu te bucura prea tare”

Racul are ca planeta guvernant Luna. Acest nativ este predominant emotional, iar planeta care il supravegheaza ii sporeste romantismul si puterea de adaptare, in ciuda sentimentelor contradictorii pe care le are de cele mai multe ori.

Scrisoare catre Rac:

„Draga Racule,

Sunt eu, Luna. Ai cateva secunde pentru mine? Nu vreau sa te sperii. Nu voi face previziuni sumbre despre viitorul tau. Nici nu te bucura prea tare caci nu am de gand sa te laud prea tare.

Imagineaza-ti ca e o conversatie cu tine insuti.

Incepem cu o remarca sincera, pe care probabil ai mai auzit-o, dar nu ai luat-o in seama: esti destul de greu de suportat. Nu iti dai seama, dar capriciile tale au tendinta de a-i scoate pe ceilalti din sarite. Stim ca nu ai fi capabil sa faci un rau intentionat, dar oamenii din jurul tau nu au mereu rabdare sa inteleaga asta.

Daca vrei sa fii inconjurat de iubirea pe care o doresti atat de mult, fii mai atent la reactiile tale. Am inceput cu defectele tale, dar nu ele te definesc. Adevarul este ca cei mai multi simt ca merita sa iti accepte iesirile, pentru ca ai atat de multe de oferit.

Ai da orice sa ii faci pe ceilalti fericiti si ii protejezi cu orice pret. Ai mereu o vorba buna pentru toata lumea si nu pui pe nimeni la indoiala, pana la proba contrarie. Caldura ta se simte de la distanta, de aceea si atragi atat de multa lume. Esti, totusi, selectiv, iar cei care ajung in cercul tau intim trec printr-o analiza nemiloasa. Nu te gandi, insa, ca daca ai putini oameni in jur, esti protejata. Un singur om iti poate prabusi intreaga lume, asa ca lasa precautiile si bucura-te de viata si de lume. Cand vei intampina un obstacol, vei trece peste, pentru ca esti mai puternic decat crezi!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 mai 2022. Se schimba soarta pentru 3 zodii

Desi esti mereu amabil si cu zambetul pe buze, te deschizi foarte greu. Invata sa vorbesti mai liber despre sentimentele tale si vei starni aceleasi reactii in jurul tau. Stim cat esti de curios sa stii ce se afla in sufletul oamenilor, stim cat de dornic esti sa le afli emotiile si trairile. Nu dintr-o curiozitate vulgara, ci pentru ca te intereseaza natura umana si vrei sa iei parte la bucuriile lor si sa le alini tristetile. Vrei sa le dai un pic din magia ta si nu o vei face cu adevarat decat atunci cand si tu te vei lasa dusa de val.

Ai o capacitate extraordinara de a alina o inima ranita si de a da speranta unui suflet dezamagit, profita de asta! Ai tendinta de a te victimiza, dar trebuie sa intelegi un lucru: viata are bune si rele. Uneori vezi soarele, alteori vezi norii, dar nu inseamna ca trebuie sa ignori soarele, de teama norilor. Nu ai sa fii mereu fericit si fara griji, dar o vei scoate la capat! Cu drag LUNA!”

Autor