Scandal la Pro TV dupa ce Mihai Petre a facut „capra neagra” o eleva de 11 ani din Targu Mures.

O eleva de 11 ani din Targu-Mures s-a prezentat pe scena ”Romanii au Talent” incercand sa demonstreze ca are toate calitatile pentru a merge mai departe in concurs, iar momentul respectiv a declansat o discutie ”aprinsa” intre Mihai Petre si Florin Calinescu.

Replicile gen ”ping-pong” de la masa juratilor sunt mai tot timpul savuroase si apreciate la justa valoare de spectatorii din sala si de telespectatorii aflati in fata micilor ecrane. De data aceasta s-a iscat un moment hilar-tensionat dupa ce juratul Mihai Petre a etichetat-o drept ”capra neagra” pe o fetita de 11 ani din Targu-Mures. ”O, ce intrare gratioasa”, a inceput Mihai Petre, dupa ce fetita a aparut in fata juratilor. ”Ca o gazela”, a continuat juratul, ”ce zic eu, ca o capra neagra! Pentru ca suntem la Romanii au Talent”.

”Ca o caprita neagra”, a intervenit Andi Moisescu, iar Andra a inceput sa rada, oarecum stanjenita de situatie. ”Capra neagra e un simbol”, a explicat Mihai Petre, in timp ce Florin Calinescu ii dadea de inteles ca nu trebuie sa ”dreaga busuiocul” si sa mearga mai departe. ”E un simbol national, are o eleganta aparte. Ea reuseste… Mai bine mai intra o data, ca nu mi-a iesit…”, a continuat Mihai Petre.

Citeste si articolul :   O femeie din Suceava si-a bagat motanul intr-un sac legat la gura si l-a aruncat in camp

Iar concurenta a iesit din scena pentru a mai… intra o data. ”Las-o asa, nu te mai baga in animaliere”, a conchis Florin Calinescu. ”Floricico, esti ca o floare… Esti ca boul baltii”, a mai punctat Florin Calinescu, starnind rasete si aplauze.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.