Petrisor, baiatul de 14 ani, a fost rapus din razbunare. Cum s-a intamplat, detalii oficiale

Tragedie in Vaslui. Un barbat de 39 de ani a rapus un baiat de 14 din razbunare. In urma cu trei luni, adolescentul i-ar fi incendiat magazinul, iar individul, care este si el tata a trei copii, nu l-a iertat. Crima s-a petrecut intr-o padure.

Dupa ce a comis fapta, barbatul a ingropat trupul intr-o rapa. Suspectul a recunoscut crima dupa ce a picat testul cu detectorul de minciuni. Dupa ore intregi de audieri, in cursul noptii a fost retinut pentru omor.

Astazi, judecatorii vor decide daca il vor aresta preventiv pentru 30 de zile.

Barbatul de 39 de ani si-a explicat crima oribila fara nicio urma de regret. S-a razbunat pentru ca, in urma cu trei luni, baiatul de 14 ani, impreuna cu doi amici, i-ar fi incendiat magazinul.

Publicitate

Alice Ruja, procurori criminalist: “Pe 23 februarie, victima s-a intalnit cu autorul si i-a cerut sa ii arate traseul parcurs in seara cand a incendiat magazinul. A plecat cu victima care era cu bicicleta, insa mergea pe jos, pe langa bicicleta, si au urmat traseul prin padure”.

Citeste si articolul :   Capitala Bulgariei a fost inchisa, inainte de Paste.La iesire din oras s-au format coloane de masini

Pentru ca pustiul a tot schimbat traseele si variantele, barbatul s-a enervat.

Rapus cu 100 de lovituri

Alice Ruja, procurori criminalist: “A luat o bata din padure si i-a aplicat mai multe lovituri peste corp, ca o lectie. El sustine ca i-a aplicat cam 100 de lovituri. Apoi l-a lasat acolo in padure, cazut si a plecat acasa. Asta s-a intamplat in jurul pranzului”.

Articolul continuă după reclame

Seara, s-a intors sa vada daca mai traieste. Cum baiatul era mort, individul a luat cadavrul, l-a infasurat intr-o patura, si l-a dus la marginea satului, cam 15 kilometri distanta. Acolo l-a aruncat intr-o rapa adanca de vreo 40 de metri, unde l-a acoperit cu pamant, in speranta ca nu va fi gasit niciodata. A recunoscut crima dupa ce a picat testul cu detectorul de minciuni.

Initial, s-a crezut ca baiatul de 14 ani ar fi fugit de acasa, mai ales ca tot spunea ca va pleca. La doua zile dupa disparitie, bunica baiatului a sunat la politie ca sa intrebe daca nu cumva agentii l-au prins furand pe nepotul ei. Se pare ca baiatul se ocupa cu furtisaguri prin sat impreuna cu alti amici, nu mergea la scoala si muncea pe la stani.

Citeste si articolul :   Doctorul din Boston raporteaza o reactie alergica grava dupa ce a primit vaccinul Covid de la Moderna

Zile intregi, oamenii legii au facut cautari, au audiat zeci de persoane, au adunat probe si au urmat atent toate indiciile. Intr-un final, au reusit sa ajunga la suspect. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca sa-si petreaca urmatorii 25 de ani dupa gratii., scrie observator.tv

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.