Horoscop 3 martie 2020, cu Neti Sandu. Cheltuieli mari pentru o zodie, avansari pentru alta

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 BERBEC

O sa intrati la cheltuiala c-ati gasit lucruri frumoase de cumparat atat pentru casa cat si pentru voi, ceva de-mbracat, de-ncaltat. Voi sunteti intr-o continua transformare de look deocamdata, si o sa mai umblati si la celelalte aspecte legate de viata de familie si de serviciu.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

Se poate sa legalizati, in sfarsit, niste acte si sa capatati un alt statut, sa treceti la alt nivel de salarizare. Or sa va intre niste bani, dar o sa si cheltuiti, c-aveti de facut vreo rezervare pe undeva pentru week-end, sau va duceti de paste pe alte meleaguri.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 GEMENI

Vi se propune o functie, poate fi o oferta mai veche pe care or s-o reinnoiasca sefii c-o fi nevoie de voi acolo. Se ivesc promisiuni de bani si o sa va luati acele lucruri de care-aveati mare nevoie si o sa eliminati, pe cat posibil, datoriile, dac-aveti asa ceva.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 RAC

Poate se-ncheie o vanzare – cumparare si o sa stiti cu ce bani ramaneti, ca sa aflati cat puteti cheltui. O s-ajungeti pana la urma acolo unde v-ati propus inca de anul trecut si poate rezolvati si niste chestiuni de afaceri, ca sa faceti rost de bani.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 aprilie 2024. Se anunta schimbari drastice pentru mai multe zodii

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 LEU

O problema de sanatate va atrage atentia, creaza poate un disconfort si va obliga sa va duceti la doctor, chit ca n-o sa fim, e ingrijorator. E cineva de departe care va cheama si daca simtiti c-aveti elemente comune, afinitati, pentru o relatie de cuplu va duceti daca nu o sa spuneti, cu sinceritate, ca nu.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 FECIOARA

O sa-l luati prin surprindere pe partenerul de cuplu cu o decizie care va poate schimba amandurora viata in bine. Intrevedere cu cineva care viseaza la un proiect in care sa va implicati si voi, ca sa puneti pe roate o afacere, c-aveti cu totii, nevoie de bani si de afirmare.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 BALANTA

Publicitate

Poate scoateti din banii pusi deoparte sa mai luati ceva nou pentru casa, si sa le-mpliniti niste dorinte mai vechi alor vostri. Se poate sa luati o decizie legata de serviciu si o sa va depuneti CV-ul pe undeva ca sa va evaluati sansele, sa puteti explora intreg potentialul creativ.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 SCORPION

E cineva care nu se-mpaca, deloc, cu ideea ca nu mai sunteti impreuna si o sa va treziti cu gesturi care sa va lase interzisi. Sa vedem ce-o sa faceti. Poate va cumparati alta masina daca nu se mai poate repara cea pe care-a dus-o in service si o sa fiti in siguranta, ceea ce e foarte important.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 noiembrie 2023. Varsatorul trebuie sa isi depaseasca limitele

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 SAGETATOR

Poate-o sa dati pe la notar sa autentificati niste acte si sa deveniti proprietari, sau sa vi se recunoasca alte drepturi. Traversati o perioada de framantari interioare si o sa va bucurati de revederea cuiva pentru ca o sa v-ajute sa spuneti tot ce-aveti pe suflet, sa externalizati problemele.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 CAPRICORN

Se poate sa urmati o specializare pentru ca vreti un salariu mai mare c-or fi crescut si pretentiile celor din familie, ale copiilor, poate. O sa strangeti relatiile cu anturajul ca v-ati cam instrainat si o sa gasiti niste activitati in care sa va implicati c-aveti niste lucruri de spus si de facut, in formula de grup.

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 VARSATOR

Se poate sa primiti o suma de bani pe care trebuia s-o luati mai demult si o sa-ncheiati capitolul – restante – pentru ca datornicii au fost pana la urma parolisti. E bine sa insistati pe langa sefi sa va puna la dispozitie aparatura de ultima generatie, ca sa aveti si performante, sa vina apoi si banii pentru care-ati muncit.

Citeste si articolul :   Cele mai arogante semne ale zodiacului

HOROSCOP 3 MARTIE 2020 PESTI

E posibil sa treaca pe la voi, diseara, cineva care vine cu o idee de afaceri si o sa va convina. O reusita, dupa indelungi asteptari, o sa va instalati poate pe un alt post, sau va duceti la alt loc de munca, ori poate la alt domiciliu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.