Horoscop Neti Sandu, 2 martie 2020. Zodia care castiga bani multi

Horoscop 2 martie 2020, cu Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de luni.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 BERBEC

Poate va faceti un pic de timp si pentru investigatii medicale si se poate chiar sa nu fie nimic, si totusi n-ar strica sa va duceti la un consult.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

Se poate sa faceti un bilant financiar sa vedeti ce v-a ramas de platit ca sa fie clar cu ce bani ramaneti in buzunar. Se poate sa luati niste bani si sa faceti o rezervare pentru week-end sa plecati pe undeva in doi, sau chiar cu familia, poate sarbatoriti ceva.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 GEMENI

E momentul sa reganditi politica monetara a familiei si sa va achitati de datorii, sa nu se ajunga la amenzi, penalizari. Sunt lucruri de suflet pe care le puteti face pentru cineva pe care il iubiti si o sa va eliberati de o apasare, de remuscari, poate, si o sa fie bine pentru toata lumea.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 RAC

E posibil sa luati niste bani atat de la serviciu, cat si din particular si o sa aveti de cheltuiala in perioada asta. Va puteti asocia cu niste oameni ca sa castigati mai multi bani – decat singuri – si o sa fie de cursa lunga, lucrarea asa ca dozati-va energia ca s-ajungeti cu bine la punctul terminus.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 august 2022. Varsatorii trebuie sa lupte pentru ceea ce isi doresc

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 LEU

Se poate s-aveti nevoie de un imprumut bancar, sau poate o sa vindeti ceva ca sa faceti rost de bani. Poate va cheama cineva in vizita prin tara, sau in strainatate si-o sa faceti rost de bani si de timp, sa-ncercati lucruri noi si poate fi un inceput de relatie, de ce nu?

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 FECIOARA

Voi, se poate sa luati niste bani de pe urma unor colaborari si sa vedeti ce pastrati in continuare, ca poate nu va mai ajunge timpul. Se poate sa va pregatiti intens de un eveniment in familie si o sa puna toata lumea umarul, sa iasa ceva frumos, sa fiti cu totii fericiti.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 BALANTA

Se poate sa vina cineva in vizita si sa ramana si o zi, doua pana-si rezolva niste treburi si o sa profitati din plin de programul comun. O sa faceti echipa cu cineva care simte si gandeste la fel ca voi si puteti astepta pana la sfarsitul anului sa vedeti daca totul merge bine si va puteti casatori.

Citeste si articolul :   Zodiile cu noroc mare! Astrologul Mariana Cojocaru spune ca nimic nu le sta in cale in urmatorii ani

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 SCORPION

O sa primiti vreun bonus, ceva inlesniri, c-ati repurtat vreun succes, sau pentru ca munca din ultima vreme a adus roade. O sa va bucurati de reintalnirea cu cineva, poate primiti si vesti bune, c-o sa plecati, pe undeva in week-end, or fi ceva evenimente festive la care vreti sa fiti si voi prezenti.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 SAGETATOR

Va trebui sa treceti in revista niste contracte sa pastrati ce e convenabil si sa renegociati ce nu mai e de actualitate. Poate v-ati mai eliberat de poveri si-o sa apara si confortul sufletesc, o sa mai iesiti in doi, sa dati refresh relatiei de cuplu pentru ca nu va place monotonia.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 CAPRICORN

Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa reglati comunicarea, sa puteti convietui in cei mai buni termeni. Se poate sa va interesati de o noua locuinta, apelati, sau nu la o agentie imobiliara si faceti tot ce trebuie ca sa fie multumiti si ai vostri, nu numai voi.

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 VARSATOR

O sa va puteti primi inapoi banii imprumutati si o sa-i investiti in ceva – flerul va spune in ce. Puteti semna un contract care sa v-asigure banii de care aveti nevoie si o sa fie o sansa in plus de a va face reclama, sa atrageti atentia prin ceva inedit, tipic voua.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 iulie 2021. Zi perfecta pentru Pesti

HOROSCOP 2 MARTIE 2020 PESTI

O sa va ocupati de mai multe treburi, in paralel, ca sa lichidati restantele si sa-ncepeti lucruri noi. O sa puteti legaliza niste acte si sa-ncepeti lucrul la ceva pentru care v-ati luptat in ultima vreme si o sa aveti de castigat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.