Doliu in lumea medicala! A salvat mii de vieti, dar medicii nu l-au putut salva si pe el. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Un medic iubit din Satu Mare a murit. Doctorul care a salvat mii de vieti este plans acum de oameni. Dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare, directorul medical al Spitalului Orasenesc Negresti-Oas, dr. Cristian Lupu, a plecat in lumea celor drepti.

”O veste trista ne-a lovit azi ca un fulger. Prietenul si medicul nostru de urgenta, cel care a salvat mii de vieti, a trecut la cele vesnice dupa o grea suferinta.

Dr. Cristian Lupu, director medical la Spitalul Orasenesc Negresti-Oas, a asigurat vreme de 20 de ani asistenta medicala de urgenta pentru negresteni si oseni, dar si pentru toti cei care au trecut pragul Spitalului. A fost o personalitate de prim rang a orasului nostru, un profesionist desavarsit, un medic iubit de pacientii sai, care a salvat mii de vieti.

Publicitate

Dr. Cristian Lupu lasa in urma o viata de munca, insufletita de vocatie si pasiune, dedicata pacientilor. A fost un privilegiu pentru noi sa il avem medic si prieten. Amintirea sa va ramane vesnic vie in inimile noastre! Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica! Sincere condoleante familiei indurerate”, scrie romaniatv.net

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.