A fost anuntata piesa Romaniei la Eurovision! Titlul e cel putin neobisnuit

Romania va fi reprezentata la Eurovision 2020 de cantareata Roxen, cu piesa „Alcohol You”, care a fost aleasa in urma unui concurs de selectie ce a avut loc, duminica seara, la Buzau.

Duminica seara, publicul si juriul au decis ca Roxen va interpreta piesa „Alcohol You” la concursul ce va avea loc la Rotterdam, in luna mai.

Decizia a fost luata in proportie egala de public si de juriul de specialitate, in cadrul spectacolului Finalei Nationale organizata de Televiziunea Romana duminica, scrie tvr.ro.

“Alcohol You este o piesa pe care o simt cu toata fiinta mea si pe care o traiesc de fiecare data cand o cant. Ma reprezinta stilul ei si ma bucur foarte tare ca si publicului si juriului le-a placut si au votat-o. Le multumesc tuturor! Toata aceasta sustinere inseamna enorm pentru mine si ma motiveaza atat personal, cat si ca artist, sa muncesc mai mult, sa fiu din ce in ce mai dedicata si sa fac muzica. Imi doresc ca melodia “Alcohol You” sa ajunga cat mai sus, sa fie la fel de apreciata si de publicul din strainatate si, de ce nu, votata la Rotterdam. Am emotii foarte mari, dar sunt constructive si ma ajuta sa pregatesc show-ul pentru Eurovision 2020, sa pot ajunge prin tot ceea ce transmit cat mai aproape de oameni” a declarat Roxen, imediat dupa anuntarea rezultatului.

La finalul unui spectacol care a adus pe scena, alaturi de Roxen, artisti romani precum Elena Gheorghe, Connect R, Dora Gaitanovici, dar si invitati speciali din strainatate, precum Loreen (Suedia), Ulrikke Brandstorp (Norvegia), Sandro (Cipru) si Natalia Gordienko (Republica Moldova), au fost anuntate punctele primite de fiecare dintre cele cinci piese.

Citeste si articolul :   S-a dus secretul! Gina si Smiley, dati de gol de Andreea Banica: "Sunt la botezul micutei Josephine"

Piesa “Alcohol You” s-a clasat pe primul loc cu 10 puncte (5 primite de la juriu si 5 de la public), urmata, in ordine descrescatoare, de Storm (6 puncte), Cherry Red si Colors la egalitate (cate 3 puncte) si Beautiful Disaster.

Concursul Eurovision Song Contest 2020 se va desfasura in perioada 12-17 mai, la Rotterdam, in Olanda, precizeaza stirileprotv.ro

Autor