Copiii internati la pediatrie in Cluj primesc mancare cu viermi. VIDEO

Pacientii internati la clinica de pediatrie a Spitalului Clinic de Copii din Cluj-Napoca primesc mancare cu viermi, sustine deputatul USR Emmanuel Ungureanu.

Acesta spune ca a primit informatia de la o mama internata in spital, care i-a oferit si o inregistrare cu o bucata de pateu plina cu viermi.

„Cina cu viermi la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca!

O mamica care este internata de cateva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie 1 de pe Strada Motilor din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook ca la cina i s-a servit pateu cu viermi…

Publicitate

Maine dimineata voi sesiza DSP Cluj care o sa ne comunice din nou ca mamele copilasilor bolnavi au venit cu viermii de acasa.

Seara, nestingheriti, pe scari isi fac aparitia gandacii, probabil vin doar in vizita sa intampine cum se cuvine coronavirusul…

Publicitate

Avem nevoie la Cluj nu doar sa construim urgent un spital de copii monobloc de la zero ci si sa scapam de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea si de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev.

Citeste si articolul :   Masca nu este obligatorie in spatiile deschise. Decizia Curtii de Apel Bucuresti

Mizeria ucide mai mult decat orice coronavirus in spitalele Romaniei!”, este mesajul postat de deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook, potrivit stirileprotv.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.