Oana si Viorel Lis, la un pas de divort: „Ne-am spus vorbe grele!”

Oana si Viorel Lis sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondena romaneasca! Relatia lor nu a fost una lipsita de certuri si divergentr!

Chiar de cand si-au facut publica relatia, cei doi au avut parte de critici din cauza diferentei de varsta dintre ei.

Dupa toate problemele intampinate cei doi au ramas, totusi impreuna. Oana Lis a declarat ca au existat probleme care i-au facut sa se certe si sa se gandeasca la despartire.

„Am avut si noi momente cand ne-am certat, poate ne gandeam sa ne despartim sau ne-am spus vorbe grele, dar dupa ne-am dat seama ca vrem sa fim impreuna. Ne-a tinut impreuna simtul umorului, lipsa orgoliului, sa nu ne jignim partenerul. Am avut si noi momente in care ne-am certat, dar am renuntat la genul ala de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Publicitate

Publicitate

Oana Lis a spus in urma cu ceva timp ca este capabila sa faca orice pentru a-i satisface placerile sotului. Toata lumea stie ca Viorel Lis are boala de a merge la jocurile de noroc, astfel ca pentru a-i aduce un zambet pe fata, sotia a condus kilometrii buni pentru a-si duce sotul la o sala de jocuri.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, detalii cutremuratoare: "Pentru cei care cred ca este o farsa, le doresc sa nu traiasca ceea ce am trait eu."

„A fost si varianta de a juca online, dar lui Viorel ii placea sa aiba biletele. Am mers o perioada in Ilfov, dar ca sa ii fac placerea lui Viorel. Nu este nicio rusine, oamenii de acolo au fost destul de draguti cu noi.

Este o placere controlata. Isi permite si el. atunci cand ai avut mii de oameni in subordine, novelul tai de adrenalina este foarte crescut. Nu poti brusc sa te apuci de gradinarit. Am mers o data pe saptamana acolo, am prin si ninsoarea. Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut si un bilet de 200 de lei pe care l-a castigat.”, a mentionat Oana Lis.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.