Ambulanta, chemata de urgenta pentru Sorina Pintea! Ce s-a intamplat in arest

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii in guvernul Dancila, si-a petrecut noaptea in arest.

Duminica dimineata, la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva nr. 1 din Capitala a fost solicitata ambulanta, pentru Sorina Pintea. Aceasta a primit ingrijiri medicale, fara a fi necesara internarea.

De ce a fost arestata pentru 30 de zile Sorina Pintea

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis sa o trimita dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile, sub acuzatia de luare de mita in forma continuata.

Publicitate

Magistratii au fost convinsi de dovezile prezentate de procurorii DNA care au inclusiv inregistrari ale unor convorbiri intre Sorina Pintea si cel care i-a adus banii la Spitalul din Baia Mare, unde este manager.

„Super tare” ar fi spus Pintea cand a aflat ca in punga sunt 120.000 de lei.

„Inculpata Sorina Pintea a exclamat chiar “super tare” dupa ce a aflat ca firma titulara de contract i-a trimis 120.000 de lei, respectiv “perfect”, dupa ce a aflat ca reprezentantii ei au fost de acord cu remiterea procentului de 7% din contract. Dupa ce suspectul (intermediarul) ii comunica Sorinei Pintea faptul ca s-a scazut suma de 10.000 de euro, pe care aceasta i-a primit in decembrie, Pintea confirma spunand “da”. ”

Citeste si articolul :   Caz incredibil in Romania. Femeia de 42 de ani a mers la medic pentru ca o durea burta

Dupa prima noapte petrecuta in Arestul Central, Sorina Pintea isi pregateste apararea. Primul pas va fi sa conteste masura arestarii preventive, imediat ce judecatorii Tribunalului Bucuresti vor motiva sentinta, cel mai probabil saptamana viitoare, potrivit stirileprotv.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.