Alerta in Timisoara. 12 straini au fugit dintr-un centru de carantina

Mai multe echipaje de politisti si jandarmi din judetul Timis cauta, joi, 12 persoane care au fugit dintr-un centru de carantina. Este vorba de cetateni straini din Turcia, Libia, Maroc si Algeria.

Strainii, cu varste cuprinse intre 21 si 46 de ani, au reusit sa fuga pe sub gardul care imprejmuieste centrul de carantina.

Zece dintre fugari au fost adusi, marti, in containerele de la Padurea Verde dupa ce au fost gasiti ratacind prin Timisoara. Ceilalti doi urmau sa iasa din izolare saptamana viitoare. Zeci de politisti si jandarmi ii cauta acum pe fugari prin padure, cu ajutorul cainilor de urma.

Publicitate

„Nu sunt violenti. Au fost pasnici. Nu a fost niciun indiciu ca ar exista posibilitatea ca acestia sa iasa din centru si sa plece”, a declarat Cristian Marc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Timis.

Publicitate

Anchetatorii cred ca fugarii au fost preluati de o masina imediat dupa ce au iesit din centru. Cand vor fi prinsi, celor 12 fugari li se vor intocmi dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor si se vor intoarce in carantina.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.