Simona Halep, despre pandemia de coronavirus: Este dificil sa stau atat fara tenis

Simona Halep a vorbit, pentru presa americana, despre masurile adoptate de autoritatile romane impotriva pandemiei de COVID-19. Halep spune ca aceasta este cea mai grea perioada din cariera sa: „Este dificil sa stau atat fara tenis”.

Simona Halep a vorbit pentru presa americana despre masurile adoptate de autoritatile romane in contextul pandemiei de coronavirus.

„Nu am iesit deloc. Sunt o persoana care ia aceste lucruri foarte in serios. Izolarea a fost foarte stricta aici in Romania. Am avut militari pe strazi si nu avem voie sa iesim afara. A fost o situatie ingrijoratoare in Romania. Incerc sa nu privesc prea mult la TV sau sa citesc prea multe stiri deoarece mi se pare foarte ingrijorator. Prefer sa ma concentrez in a ajuta, unde pot. Eu imi fac datoria si stau in casa. Trebuie sa fim puternici si pozitivi”, a spus Simona Halep, potrivit CNN.

Simona spera ca va putea reveni pe terenul de tenis in septembrie. Ea admite ca aceasta este cea mai grea perioada a carierei sale.

„Cred ca daca vom juca din nou tenis in septembrie, putem spune ca am invins, pentru ca inseamna ca amenintarea virusului se va termina. In acest moment putem doar visa ca vom juca un Grand Slam. Desigur, sustin toate turneele si astept cu nerabdare sa joc, daca voi putea. Este dificil sa stau atat fara tenis”, a mai spus fostul lider mondial.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.