Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Trei zodii isi intalnesc norocul

Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrelor pentru toate zodiile.

BERBEC

O sa faceti ecipa cu niste prieteni ca sa rezolvati niste chestiuni persoanale, poate lucrati impreuna, aveti un hobby comun, practicati un sport , e antrenant, oricum.

TAUR

Publicitate

Poate faceti o cheltuiala ca preparati o masa cu delicatese, ca o fi ziua cuiva de nastere si petreceti in familie, ca aveti nevoia de a crea o atmosfera festiva la voi acasa.

GEMENI

Prietenii vor sa va scoata la cafea, la un suc, si daca nu o sa fiti prinsi cu alte treburi o sa iesiti la o plimbare, ca v-ati saturat de lucru, de studiul la domiciliu.

RAC

O sa primiti invitatii de iesit in parc, sa va vedeti cu cineva, sa reconfigurati o relatie care se cam pierduse in ceata si o sa va recapatati bunadispozitie.

LEU

Se poate sa va duceti si intr-o vizita, dar si la o terasa, daca nu intampinati restrictii, ca aveti nevoie de socializare ca de aer.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Camelia Patrascanu. Vesti minunate pentru Balante si Sagetatori

FECIOARA

Vi se cere o mana de ajutor, de nerefuzat si o sa va faca placere sa le readuceti zambetul pe buze unor oameni, chiar si numai cu o vorba buna.

BALANTA

O sa cheltuiti niste bani, ca n-aveti cum sa evitati acest lucru, poate o sa si depasiti bugetul, ca aveti ceva special de cumparat – o fi vreo aniversare.

Scorpion

Poate v-ati fi facut un program cu familia, dar e posibil sa plecati urgent, ca va invita cineva, poate si cu treaba, dar si ca sa va recreati cat de cat.

SAGETATOR

O sa luati niste bani pe care ii asteptati de multa vreme si o sa va faceti cumparaturi din cele pe care le-ati tot amanat, ca prioritare erau facturile si ratele.

CAPRICORN

O sa aveti si treburi gospodaresti de facut, dar doua, trei ore de plimbare pe afara tot va raman si ati face bine sa luati un pic de aer, totusi.

VARSATOR

Mai sunt si obligatii de familie de onorat, pe langa intalnirile de placere, dar una peste alta o sa va recuperati din mers.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

PESTI

Poate plecati intr-o excursie, ca aveti si ceva important de facut, de transmis cuiva, si sa vizitati, probabil, niste locuri, ca sa va destindeti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.