ULTIMA ORA: Sorina Pintea SUSPENDATA din PSD. Fostul ministru arestat pentru mita a fost dat afara si de la job

Sorina Pintea va fi inlocuita din functie si suspendata din PSD, dupa ce a fost arestata in dosarul in care este acuzata de luare de mita, a precizat, duminica, pe pagina sa de Facebook, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

“Voi propune, luni, elaborarea unui act administrativ pentru instalarea unui manager interimar la Spitalul Judetean de Urgenta “Doctor Constantin Opris” din Baia Mare care sa asigure buna functionare a spitalului in conditiile de restrictionare a accesului in spital din cauza coronavirusului si vom demara o ancheta a Corpului de Control al Consiliului Judetean la Serviciul de achizitii publice a spitalului. Voi propune, de asemenea, suspendarea din PSD a doamnei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz pana la solutionarea in instantele de judecata a acuzatiilor”, a precizat Gabriel Zetea potrivit Agerpres.

El a subliniat ca va solicita conducerii interimare a PSD implementarea unor masuri “pentru ca actele de coruptie sa fie pedepsite aspru din punct de vedere politic”.

“Voi cere Conducerii Centrale Interimare a PSD modificarea Statutului PSD pentru implementarea imediata a unui set de masuri pentru ca actele de coruptie sa fie pedepsite aspru din punct de vedere politic. Cei care fac parte din PSD trebuie sa fie in primul rand oameni cinstiti, iar PSD are obligatia de a fi in prima linie a luptei anticoruptie in Romania!”, a adaugat Gabriel Zetea.

“Sunt socat de acuzatiile care sunt indreptate in aceste zile impotriva Sorinei Pintea. Am colaborat foarte bine in ultimii ani, politic si profesional, cu managerul de spital si ministrul Sorina Pintea si tocmai de aceea aceste acuzatii vin ca un soc personal.

Citeste si articolul :   Vesti bune! Un tratament minune ajunge in Romania in lunile iulie si august.

Am incredere ca Justitia din Romania va face lumina in acest caz si sper ca familia Sorinei sa fie tare si sa treaca peste acest moment extrem de dificil. Familia sa (Ovidiu, Ionut, Catalin si Simina) a fost alaturi de Sorina si in ultimele saptamani cand o boala grava o tinea departe de viata publica si sper ca Dumnezeu sa le dea intelepciunea sa treaca sanatosi peste aceasta cumpana”, a afirmat in postare Gabriel Zetea, potrivit romaniatv.net.

Autor