Andreea Balan a rabufnit pe Instagram cand a vazut ca viata ei este comentata la televizor: “Nu stie nimeni ce este in sufletul meu, ce…

Andreea Balan trece prin cea mai dificila perioada a vietii ei dupa ce George Burcea a hotarat ca nu mai vrea sa continue mariajul din care a rezultat doua fetite.

Andreea Balan este de cateva zile subiectul emisiunilor tabloid, fapt care o deranjeaza pe artista si a facut-o sa transmita un mesaj acid pe contul ei de Instagram. Artista este la curent cu tot ce se scrie despre ea si a tinut sa arate ca nu este de acord cu unele comentarii ale unor oameni care nu fac altceva decat sa isi dea cu parerea.

„Ma, ce simplu e sa apara niste doamne la televizor si sa-si dea cu parerea despre mine. Nu e mai bine sa taca? Sa nu-si mai dea nimeni cu parerea? Nu stie nimeni ce este in sufletul meu, ce a fost”, a spus Andreea Balan in timp ce urmarea o emisiune care avea drept subiect divortul dintre ea si George Burcea.

postarea artistei

Cristi Brancu a facut mai multe vloguri in care a vorbit despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea. Prezentatorul a punctat mai multe aspecte din viata celor doi, fapt care a enervat-o pe Andreea Balan. Artista i-a transmis si lui un mesaj, doar ca intr-un mod cat se poate de ironic.

Citeste si articolul :   Gheorghe Hagi si Ion Tiriac nu au fost invitati la nunta Simonei Halep

„Stiti cine le zice bine? Brancu le zice bine.”, a mai spus Andreea Balan pe contul ei de Instagram.

In tot acest timp, Andreea Balan prefera sa le fereasca pe fetitele ei de cearta dintre ea si George Burcea si incearca sa petreaca cat mai mult timp cu ele. Aseara, artist a postat un sir de videoclipuri la Instastory, cu Ella in rolul principal.

artista face tort impreuna cu fiica sa

„Noi ne vedem de treaba si facem tort.”, a spus Andreea Balan, dand de inteles ca nu vrea sa puna prea mult la suflet ce se scrie in presa despre ea.

Mama si fiica au facut un tort impreuna, dupa care au cantat „La multi ani!”, fapt care i-a nedumerit putin pe fanii cantaretei. La scurt timp, insa a venit si explicatia.

„Nu este ziua Elutei, dar de fiecare data cand facem tort ii place sa ii cantam ‘La multi ani!’”, a mai spus Andreea, potrivit wowbiz.ro

Autor