Andreea Banica, chemata martor in procesul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau: „A fost data afara din casa”

Andreea Banica a fost mentionata ca martor in procesul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Artista a povestit despre ceea ce s-a intampla cu prietena ei, atunci cand a a fost data afara din casa cu tot cu copii.

„Exact asa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afara din casa”. I-am zis sa ma lase sa vin sa ma adun. Mi-am sunat soferul cu duba sa merg sa o iau pe Claudia. (…) Stiam ca sufera. Stiam ca nu este bine. A incercat sa ascunda asta. (…) Este mama. Este prietena mea. O cunosc de o viata. Eu am luat-o de acasa atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am incercat sa consiliez relatia dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de asa ceva. Claudia era foarte slabita. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simtit prost ca faceam asta atunci. Stiam ca la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plangea in hohote atunci. Nu stiu cum are puterea asta.”, a declarat Andreea Banica.

Andreea Banica a vorbit si depre atmosfera din sala de judecata.

„In sala, normal, ca in orice sala de judecata se intampla lucruri. Mi se pare tot timpul ca cineva de opreste. Insa sustin toate mamele, femeile din lumea asta. Sunt o feminista convinsa si tin foarte mult la acesti copii. Asta m-a facut sa fiu aici. Ii iubesc foarte mult. Sunt mama si stiu ce inseamna cat de greu este sa ii cresti cand nu ai ajutor.

Citeste si articolul :   Gabi Badalau a rabufnit: "Am inselat-o! Mi-a cerut 15.000 de euro si un apartament"

Mi se pare incredibil de gresit cati oameni vorbesc despre asta. in loc sa lase aceasta familie sa isi vada de viata lor.”, a mai spus Andreea Banica, potrivit Antena Stars.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.