Vesti triste, din pacate! Este vorba de familia Arsinel

Alexandru Arsinel trece prin clipe grele. Sotia sa este foarte bolnava

Sotia lui Arsinel, Marilena, trece prin momente grele. In anul 2016 ea a suferit un accident in urma caruia s-a ales cu o lovitura puternica la cap. De atunci nimic nu a mai fost la fel, iar acum starea ei de sanatate se deterioreaza pe zi ce trece.

Cea care i-a stat alaturi marelui actor mai bine de 50 de ani nu se simte deloc bine. nu se mai poate da jos din pat si are nevoie de o persoana alaturi in permanenta. Surse apropiate de familie sustin ca toti au incercat sa o ajute, insa nu se poate face nimic. Accidentul a afectat-o atat de grav, incat nu isi mai poate misca decat capul si o mana.

Chiar daca sotia lui Alexandru Arsinel a fost supusa multor tratamente, rezultatele nu sunt bune, familia cunoscutului actor ar fi cheltuit zeci de mii de euro pe tot felul de medicamente si sedinte de recuperare, insa Marilena se simte tot mai rau.

Citeste si articolul :   Ce spune medicul Dan Crainic despre femeia de 39 de ani care a decedat din cauza noului virus, desi nu avea alte boli

“Arsinel si copiii nu s-au uitat la bani, au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a descoperi un tratament, o metoda pentru ca Marilena sa se faca bine. Starea ei este din ce in ce mai grea, mai ales ca a intrat si intr-o stare de depresie. Din pacate, din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic. Au trimis analizele la fel de fel de specialisti din tara si din Europa. Nu exista tratament pentru ca ea sa isi poata recupera mobilitatea”, a declarat o sursa din anturajul actorului, potrivit huff.ro.

Autor