Horoscop Camelia Patrascanu 2-8 martie. Mare atentie la inceputul saptamanii! O zodie scapa de probleme si are parte de glorie

Horoscop Camelia Patrascanu. Renumitul astrolog a pregatit previziunile astrale pentru saptamana 2-8 martie.

Luni si marti sunt zile care ne confuzeaza din punct de vedere mental. Trebuie sa fim prudenti cu informatiile pe care le primim. Sa nu intram in barfe, sa nu intram in comentarii, sa nu ne formam impresii gresite despre cineva.

Poate ca ne temem, ori ni se activeaza niste anxietati legate de intalniri, de oameni, de opinia cuiva, dar sunt doar emotii, de aceea nu trebuie sa le luam foarte in serios.

Castiga cei care au rabdare, sunt mai cumpatati, sau amana luarea unor decizii pentru miercuri si joi.

Publicitate

Afla ce se intampla cu zodia ta.

Horoscop BERBEC. Atentie luni si marti, e posibil ca o greseala din trecut sa va prinda din urma. Miercuri si joi sunt zile bune pentru familie si casa. In weekend e rost de distractie

Horoscop TAUR. Luni si marti sa fie atenti la cheltuieli. Miercuri si joi sunt zile foarte bune pentru planuri si proiecte, intalniri cu persoane pe care pot conta si care ii pot ajuta in afaceri

Citeste si articolul :   Pensie 2020. Cat trebuie sa dai daca vrei sa cumperi vechime in munca

Horoscop GEMENI. Incep saptamana cu emotii, tensiuni. Risca sa catalogheze persoanele si situatiile in mod gresit. Mai bine amana pentru a doua jumatate a saptamanii luarea unor decizii.

Horoscop RAC. Incep saptamana cu atentionari privind gesturile altora. Trebuie sa fie prudenti si discreti. Sa ii lase pe ceilalti sa isi faca numarul. Miercuri si joi sunt in mare forma si fac impresie

Horoscop LEU. Au o saptamana care incepe sub semnul prieteniei. Poate ca isi fac reclama dar trebuie sa stie ca nu toata lumea intelege mesajul. Discretie miercuri si joi, mai ales in privinta cuiva din familie.

Horoscop FECIOARA. Saptamana incepe foarte bine, se impun si iau decizii. Sunt zile cu emotie, de aceea e nevoie de mult tact ca sa ii faca pe ceilalti sa inteleaga unde bat de fapt. Miercuri si joi sunt zile de glorie, in sensul ca le este recunoscut efortul.

Horoscop BALANTA. Multe discutii, vesti de tot felul, undele sunt optimiste, altele nu. Balantele greu reusesc sa discearna la inceputul saptamanii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 iunie 2021. Fecioarele trebuie sa aiba grija de sanatatea lor

Horoscop SCORPION. Calcule financiare luni si marti. trebuie sa se bazeze pe altii. Miercuri si joi sunt zile mai bine in care vor comunica eficiet.

Horoscop SAGETATOR. Ies in evidenta la inceputul saptamanii, fie ca vor sau nu. E bine sa calibreze gesturile, cuvintele sa nu isi faca reclama proasta.

Horoscop CAPRICORN. Sunt centrati pe munca si isi fac tot felul de calcule. Primesc sfaturi de la partenerul de viat, chiar daca sunt din alta zona profesionala

Horoscop VARSATOR. Sunt in forma luni si marti, au tot felul de idei. Nu vor sa se organizeze, atentie insa la excese. Miercuri si Joi munca pe branci.

Horoscop PESTI. Saptamana aduce nesiguranta, confuzie, emotii. Se rascolesc probleme mai vechi din familie. Miercuri si joi au intuitie buna. In weekend muncesc si au spor.

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.