Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu vesti bune pentru trei zodii

Horoscop 8 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul aduce vesti bune de la astre. Ce zodii au noroc astazi, potrivit stirileprotv.

BERBEC

Se poate sa mai faceti un pas catre persoana care v-a atras atentia si sa iesiti la cafea ca sa aflati mai multe despre ea. Va puteti lansa intr-o noua provocare profesionala si sa ridicati stacheta, sa cereti mai multi bani, daca CV-ul va permite.

TAUR

Publicitate

Voi va simtiti capabili sa lucrati si in paralel, poate pentru ca v-ati descoperit un hobby care aduce si bani. O sa faceti mai multe lucruri deodata pentru ca toata lumea vrea ceva de la voi si aveti disponibilitate pentru toti, numai sa v-ajunga timpul.

GEMENI

O sa puteti intalni persoana potrivita daca va doriti un partener de viata si o sa va armonizati in timp, fara mari probleme. Va puteti pune casa la punct, ca-ncepe scoala si faceti niste modificari sa creati spatiu de studiu, de joaca si sa va-ngrijiti si de voi, neaparat.

RAC

Citeste si articolul :   EXCLUSIV! Horoscop detaliat pentru 2021: Berbec

Vi se propune o colaborare si daca stati bine cu timpul o sa va dati acceptul. Inca n-ati renuntat la ideea cu mutatul in alta casa, macar pan-o renovati pe-a voastra, daca nu cumva o sa va cumparati alta noua.

LEU

O sa va strangeti cativa prieteni sa puneti la cale un proiect de timp liber si o sa va bucurati de un reviriment pe termen mai lung. Ati putea cere niste bani in plus la salariu si puteti munci oricat de mult, nu pretindeti sa vi-i dea degeaba, dar vedeti si daca sunt in toane bune sefii.

FECIOARA

Publicitate

Se-anunta bani si poate fi chiar o marire de salariu sau poate vindeti ceva si se-aduna banii in cont. Voi va aflati intr-un varf de forma si o sa puteti face multe dintre lucrurile pe care vi le-ati propus in ultima vreme si care vor fi tot atatea reusite.

BALANTA

O sa va bucurati de atentie din partea cuiva care stie cum sa va cucereasca pentru ca-i pasa de voi. V-ati putea orienta spre niste afaceri care sa v-aduca profit si sa gasiti si alte oportunitati prin care sa va faceti cunoscute calitatile.

Citeste si articolul :   Horoscop 13 mai 2020, cu Neti Sandu. Racii au probleme de sanatate, Berbecii primesc o suma importanta

SCORPION

Ar fi ideal sa va faceti un set de analize medicale sa nu va treziti cu surprize si sa dati din colt in colt daca e ceva. O sa va puteti asocia cu niste oameni care gandesc la fel ca voi si au acelasi stil de lucru, va si completati pe anumite segmente si o sa fie cu succes.

SAGETATOR

Vi se propune o colaborare, poate fi in particular si sa va asortati de minune cu toti colaboratorii si sa dati lovitura pe o piata. Se pare c-o sa va relansati cu ceva care o sa va faca reclama si o sa vindeti produsul respectiv, asta dupa ce-ati mai incercat si n-a mers.

CAPRICORN

Poate o sa reusiti sa semnati un act de proprietate si sa scapati de niste alergatura, sa va vedeti de alte treburi importante. V-ati putea bucura de o notorietate pentru care ati muncit de-a lungul anilor si care abia acum e apreciata, ca se cere mai mult ca oricand ceea ce vindeti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2023. Zi profitabila pentru mai multe zodii

VARSATOR

O sa va faceti timp sa iesiti pe la evenimente ca puteti fura o idee, sa aveti vreo revelatie la vederea unei expozitii. Poate va scoateti banii incat sa v-ajunga si pentru o plecare intr-un du-de vino, la sfarsit de saptamana ca sa va puteti revigora.

PESTI

Va bate gandul sa reluati o plangere, sa va cereti drepturile in instanta si sa restabiliti adevarul. O sa va reganditi strategia monetara, mai cereti un sfat avizat, va mai consultati cu familia si o sa luati o decizie de comun acord cu ai vostri in ce sa investiti banii.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.