Doliu in lumea sportului din Romania. Fostul mare arbitru a incetat din viata la 69 de ani.

Doliu in lumea sportului din Romania. Ioan Danciu, fost arbitru si conducator de club, s-a stins din viata la 69 de ani. Potrivit informatiilor, acesta ar fi avut probleme cardiovasculare. Anuntul trist a fost facut chiar de fiica sa.

A decedat Ioan Danciu

Fotbalul romanesc este in doliu. Vestea a cazut ca un traznet pentru toti cei care l-au cunoscut si au lucrat cu Ioan Danciu.

“Azi noapte, la ora 01, a trecut la cele vesnice tatal meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu, in varsta de 69 de ani. El a plecat dintr-o lume cu dor, intr-o lume fara dor. Corpul neinsufletit va fi depus la Biserica Ortodoxa din Petros -Baru Mare. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pentru ca a fost un tata si un om minunat. Nu te vom uita niciodata!, a scris fiica lui Ioan Danciu pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Ioan Danciu a fost arbitru in prima liga din 1989 pana in 1997. Ulterior, acesta a fost conducator de la Jiul, FCM Bacau si FC Vaslui.

Citeste si articolul :   Nelu Tataru a dat cea mai buna veste! Ar putea insemna sfarsitul epidemiei de coronavirus in Romania

Fostul sportiv va fi condus pe ultimul drum in satul sau natal, unde se intorsese de cativa ani – satul Petros, comuna Baru din Tara Hategului.

In 2015, Ioan Danciu a vorbit despre problemele sale de sanatate.

“Am aflat despre boala mea in 2013, cand am fost la Stuttgart. Ma sufocam frecvent si un medic de acolo mi-a spus ca o sa trebuiasca sa ma operez. Evident ca nu am bagat de seama si am tot amanat pana cand inevitabilul s-a produs. Un medic de la Targu Mures mi-a spus cu ani in urma ca inima mi s-a imbolnavit de la stres, de la fumul de tigara si de la laptele de vaca”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.