Ronaldihno este in doliu. Mama sa a decedat de COVID.

Ronaldinho a anuntat ca este in doliu. Din pacate cea care i-a dat viata a pierdut lupta cu boala si a decedat din cauza complicatiilor COVID-19.

Dona Miguelina Elói Assis dos Santos, mama celebrului fotbalist brazilian Ronaldinho, a murit sambata, la varsta de 71 de ani, la spitalul Mae de Deus din Porto Alegre, unde era internata din decembrie, cand a fost infectata cu coronavirus.

Femeia in varsta de 71 de ani era internata din 21 decembrie intr-un spital din Porto Alegre. In decembrie, Ronaldinho anunta ca mama sa este internata la terapie intensiva, dupa ce a fost testata pozitiv cu coronavirus. Reamintim ca si fotbalistul a infectat cu noul coronavirus in toamna anului 2021.

La randul sau, Ronaldinho Gaúcho a schimbat fotografiile conturilor sale oficiale pe retelele de socializare. Atat pe Instagram, cat si pe Twitter, el a postat o imagine complet neagra pentru a arata ca este in doliu.

Publicitate

Intre 2012 si 2013, mama brazilianului se confruntase deja cu cancer din care a reusit sa se recupereze complet. In acel moment, Ronaldinho juca la Atlético Mineiro, unde a fost proclamat campion.

Citeste si articolul :   Parteneriatul Strategic dintre Romania si SUA si-a dovedit din nou relevanta, in pandemie

Intre timp, mai multe echipe in care a stralucit fostul jucator in varsta de 40 de ani au trimis condoleante si sprijin in acest moment dificil.

„Cu enorm regret, Clube Atletico Mineiro a primit vestea decesului lui Dona Miguelina, mama lui Ronaldinho”, a scris Atletico Mineiro.

Si Ronaldinho a avut COVID-19

Celebrul fotbalist brazilian Ronaldinho a anuntat in luna octombrie ca a fost infectat cu Covid-19.  Vedeta braziliana in varsta de 40 de ani a precizat ca a fost testat pozitiv, insa se simte bine si este asimptomatic.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.