Doliu in lumea sportului din Romania. Fostul mare arbitru a incetat din viata la 69 de ani.

Doliu in lumea sportului din Romania. Ioan Danciu, fost arbitru si conducator de club, s-a stins din viata la 69 de ani. Potrivit informatiilor, acesta ar fi avut probleme cardiovasculare. Anuntul trist a fost facut chiar de fiica sa.

A decedat Ioan Danciu

Fotbalul romanesc este in doliu. Vestea a cazut ca un traznet pentru toti cei care l-au cunoscut si au lucrat cu Ioan Danciu.

“Azi noapte, la ora 01, a trecut la cele vesnice tatal meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu, in varsta de 69 de ani. El a plecat dintr-o lume cu dor, intr-o lume fara dor. Corpul neinsufletit va fi depus la Biserica Ortodoxa din Petros -Baru Mare. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pentru ca a fost un tata si un om minunat. Nu te vom uita niciodata!, a scris fiica lui Ioan Danciu pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Ioan Danciu a fost arbitru in prima liga din 1989 pana in 1997. Ulterior, acesta a fost conducator de la Jiul, FCM Bacau si FC Vaslui.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea artistica din Romania. Dupa Stela Popescu si Tamara Buciuceanu, inca o stea s-a stins

Fostul sportiv va fi condus pe ultimul drum in satul sau natal, unde se intorsese de cativa ani – satul Petros, comuna Baru din Tara Hategului.

In 2015, Ioan Danciu a vorbit despre problemele sale de sanatate.

“Am aflat despre boala mea in 2013, cand am fost la Stuttgart. Ma sufocam frecvent si un medic de acolo mi-a spus ca o sa trebuiasca sa ma operez. Evident ca nu am bagat de seama si am tot amanat pana cand inevitabilul s-a produs. Un medic de la Targu Mures mi-a spus cu ani in urma ca inima mi s-a imbolnavit de la stres, de la fumul de tigara si de la laptele de vaca”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.