Sfatul astrologului pentru miercuri, 28 ianuarie 2021. Bunastare si fericire pentru trei zodii

Sfatul astrologului pentru ziua de 28 ianuarie 2021. In aceasta zi nu ai voie sa fii trist si descurajat – viata s-ar putea sa nu-ti ierte acest lucru, spune astrologul, exclusiv pentru noutati.info.

Iata ce sfat ne da astrologul pentru fiecare zodie in parte:

“In aceasta zi, va puteti declara dragostea, puteti face propuneri de casatorie, puteti stabili data logodnei si a nuntii. Tot ceea ce tine de formarea unei familii este benefic.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Nu trebuie sa incepeti lucrul la un proiect serios fara a fi efectuat pregatirea adecvata, fara a lua in considerare posibilele obstacole si, in acelasi timp, fara a va cantari bine fortele.

Taur (04.21 – 05.21)

Articolul continuă după reclame

Starea de spirit trebuie sporita prin orice metode disponibile: muzica buna, filme si emisiuni TV de inalta calitate, muzica clasica si, desigur, comunicare cu prietenii si cei dragi.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2024. Sagetatorul trebuie sa aiba incredere in intuitia sa

Indiferent de cat de corecte ai crede ca sunt sfaturile pe care oamenii din jurul tau ti le dau – inclusiv persoanele apropiate – mai bine sa te bazezi pe fortele proprii.

Sfatul astrologului pentru ziua de  28 ianuarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

Ziua este favorabila pentru a incepe o dieta sau un nou sistem nutritional. Kilogramele care vor disparea in acest timp nu se vor mai intoarce niciodata.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua pentru care puteti programa negocieri de afaceri. Nu numai partenerii de afaceri, ci si adversarii vor fi dispusi sa va intalneasca si sa va sustina propunerile astazi.”

Citeste continuarea pe NOUTATI.INFO.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.