Tragedie in Romania. S-a stins chiar in sectia de votare

Tragedie in Romania. Un barbat in varsta de 80 de ani a lesinat, duminica, in curtea sectiei de votare unde mersese sa isi exercite dreptul la vot. Regretatul deces s-a intamplat in judetul Arges, localitatea Teiu.

Batranul a fost gasit in stop cardio-respirator de echipajele medicale sosite la fata locului. In ciuda manevrelor de resuscitare facute de specialisti, barbatul a decedat.

Incidentul a avut loc in localitatea Teiul din Arges, la sectia de votare nr. 486.

Varstnicul era cunoscut cu afectiuni cardiace.

Publicitate

Circa 19 milioane de romani sunt asteptati, astazi, la urne, pentru a decide cine vor fi cei 465 de parlamentari care vor decide viitorul Romaniei in urmatorii patru ani.

Publicitate

Alegeri suspendate temporar

Alegerile intr-o sectie de votare din Bucuresti au fost suspendat temporar dupa ce un membru al biroului electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat cu COVID-19. Barbatul facuse testul sambata si a primit duminica rezultatul.

Citeste si articolul :   Seful ISU Hunedoara, confirmat pozitiv cu coronavirus.

„La o sectie de votare din Bucuresti, procesul electoral a fost suspendat temporar, dupa ce un membru al Biroului electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Barbatul facuse testul ieri si a primit azi rezultatul”, preciza anterior purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.