Tragedie in Romania. S-a stins chiar in sectia de votare

Tragedie in Romania. Un barbat in varsta de 80 de ani a lesinat, duminica, in curtea sectiei de votare unde mersese sa isi exercite dreptul la vot. Regretatul deces s-a intamplat in judetul Arges, localitatea Teiu.

Batranul a fost gasit in stop cardio-respirator de echipajele medicale sosite la fata locului. In ciuda manevrelor de resuscitare facute de specialisti, barbatul a decedat.

Incidentul a avut loc in localitatea Teiul din Arges, la sectia de votare nr. 486.

Varstnicul era cunoscut cu afectiuni cardiace.

Circa 19 milioane de romani sunt asteptati, astazi, la urne, pentru a decide cine vor fi cei 465 de parlamentari care vor decide viitorul Romaniei in urmatorii patru ani.

Alegeri suspendate temporar

Alegerile intr-o sectie de votare din Bucuresti au fost suspendat temporar dupa ce un membru al biroului electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat cu COVID-19. Barbatul facuse testul sambata si a primit duminica rezultatul.

„La o sectie de votare din Bucuresti, procesul electoral a fost suspendat temporar, dupa ce un membru al Biroului electoral, reprezentant al unui partid politic, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Barbatul facuse testul ieri si a primit azi rezultatul”, preciza anterior purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog.

Autor