Doliu in lumea sportului din Romania. S-a stins fulgerator la doar 19 ani

Doliu in lumea sportului din Romania. Un tanar jucator de doar 19 ani din Arad a decedat inecat. Danut Radu era un jucator foarte talentat, fiind considerat a fi urmasul lui Dennis Man. Vestea trista a cazut ca un traznet pentru fostul sau antrenor.

Tanarul fotbalist de numai 19 ani din Arad si-a gasit sfarsitul dupa ce s-a aventurat in apele lacului Ghioroc. F

Danut Radu a intrat in lac si a incercat sa inoate pana la o hidrobicicleta pe care erau patru prieteni, la cativa metri, dar s-a dus la fund. Prietenii tanarului au incercat sa-l salveze, dar nu l-au mai gasit. Scafandrii si echipajele SMURD ajunse la fata locului nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Fostii sai antrenori l-au caracterizat ca un fotbalist talentat si un tanar educat.

Publicitate

Tanarul a inceput fotbalul la UTA, sub indrumarea lui Leontin Pinta. A trecut pe la Gloria, sub comanda lui Flavius Moisa, iar dupa aceea a jucat pentru Viitorul Arad. Acesta din urma l-a luat cu el la CS Dorobanti si la Frontiera Curtici.

Talentatul mijlocas dreapta a trecut in 2019 la CS Ineu, unde a jucat mai mult in competitiile de juniori, dar a evoluat si la seniori. A renuntat sa mai mearga la antrenamente cu cateva saptamani inainte de intreruperea cauzata de pandemie pentru ca la liceul „Elena Ghiba Birta” se faceau renovari si se tineau ore dupa-masa. Totusi, Danut Radu a pus scoala pe primul loc atunci trecand pe locul 2, noteaza Aradon.

Citeste si articolul :   Mesajul cutremurator transmis de Camelia, mama baiatului inecat in piscina, inainte sa-si puna capat zilelor: „Lumea se va sfarsi”

In aceasta vara urma sa faca pasul spre Liga a 3-a, fiind asteptat sa inceapa pregatirile cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Oficialii clubului isi puneau mari sperante in el, incadrandu-se la regula U19. Ar fi colaborat din nou cu antrenorul Flavius Moisa. Vineri seara apele lacului Ghioroc au pus capat viselor tanarului. Dumnezeu sa-l aiba in paza!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.