Viorica Dancila, atac fara precedent la adresa Guvernului Orban: “Trupa de incompetenti care a ruinat economia tarii”

Viorica Dancila s-a dezlantuit pe Facebook si spune ca guvernul Orban trebuie imediat demis. Iata mesajul integral postat pe pagina de Facebook:

Guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgenta!

Iar votarea motiunii PSD e solutia corecta pentru a scapa de esecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenti care a ruinat economia tarii.

-12%: aceasta este scaderea economica din al doilea trimestru al acestui an si cifra care-i ingroapa politic pe actualii guvernanti. Cum pot pretinde acesti oameni sa mai guverneze cand au prabusit economia, au scos 1 milion de romani de pe piata muncii si au scazut puterea de cumparare a cetatenilor cu 7%? In afara de atacurile la persoana impotriva mea si de plangerea penala de inalta tradare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai raman deci in urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare.

Publicitate

Publicitate

Comparati cifrele dezastrului liberal cu cifrele guvernarii PSD: crestere economica de 7% (in 2017), 4,7% (in 2018) si 4,1% (in 2019), cresterea salariului mediul net cu 53% si a punctului de pensie cu 45% in cei aproape 3 ani de guvernare PSD, reducerea somajului la un nivel istoric (doar 3%).

Citeste si articolul :   Augustin Viziru este marele castigator Ferma 2020.

Din pacate insa, toate progresele din vremea PSD au fost anulate in doar 9 luni de guvernare orbanista. De aceea e urgent ca tara sa scape de guvernarea liberala care a distrus Romania!”, a scris Viorica Dancila, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.