Ultimele zile ale avocatei Iulia Steriu! A fost tinuta la izolare desi doua teste COVID iesisera negative! De ce a s-a stins de fapt

Iulia Steriu, un celebru avocat din Prahova, a decedat duminica, 12 aprilie, la spitalul judetean de urgenta, dupa ce a fost transferata de la Spitalul Sinaia.

Iulia Steriu a ajuns la spitalul din Sinaia pe 3 aprilie din cauza durerilor de cap, a febrei si a insuficientei respiratorii. Datorita acestor simptome, a devenit suspecta de COVID-19 si a fost dusa la izolator. Nu este clar daca a fost efectuata o alta analiza sau tratament in aceasta perioada. Doua zile mai tarziu, testul a fost negativ si a fost transferata la Spitalul Judetean Ploiesti, unde a decedat duminica, 12 aprilie.

Avocata Iulia Steriu s-a stina! Cauza decesului – Meningoencefalita

Testul COVID-19 a fost repetat, iar al doilea rezultat al testului a fost negativ. Dupa autopsie, cauza decesului a fost meningoencefalita herpetica (o boala foarte grava, cu o rata mare de mortalitate).

Publicitate

Desi medicii de la spitalul judetean au sutinut ca avocatei i s-au efectuat toate investigatiile si a primit tratamentul adecvat in timpul internarii, o prietena a Iuliei Steriu a aruncat bomba.

Citeste si articolul :   Actualizare zilnica 17 IANUARIE 2021 – evidenta persoanelor vaccinate impotriva COVID-19

”Imi este greu sa scriu, dar este o tristete si o mare eroare medicala”, a scris pe pagina ei de socializare medicul Lidia Rajnoveanu, fost director al Spitalului din Azuga, o apropiata a Iuliei Steriu, conform ziarului Adevarul.

Iulia Steriu a implinit 50 de ani pe data de 18 februarie 2020. In acea zi a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, care acum, dupa moartea ei pare unul premonitoriu.

Publicitate

”Si uite asa, am ajuns si la o jumatate de veac! Multi nu au avut acest privilegiu! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a iubit, pentru ce mi-a dat si pentru ce nu mi-a dat. In toata viata mea, m-am bazat doar pe mine insami, nu mi-am permis sa cad decat atat cat sa ma pot ridica, singura. Am invatat sa fiu o luptatoare si sa imi protejez sufletul de toate ranile, am invatat sa ma apar, am invatat sa cunosc oamenii si sa nu ma las inselata de aparente, am invatat sa spun ce gandesc, chiar daca, uneori, acest lucru mi-a facut rau, am invatat ca nu pot fi pe placul tuturor si nici nu vreau.

Citeste si articolul :   Scandal mare in PSD. S-a lasat cu demisii

Am incercat sa fiu un om bun si drept, in tot ce am facut, chiar daca nu am reusit, de fiecare data si sper sa raman asa, cate zile mi-au mai ramas. Uneori, simt ca am trait destul, ca am obosit sa mai lupt cu mine, cu viata. Sper doar ca Dumnezeu sa ma tina sanatoasa, pentru cat voi mai fi in aceasta lume”, este mesajul avocatei cu doar cateva saptamani inainte de a se stinge, potrivit wowbiz.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.