Zeci de oameni la o slujba religioasa in Galati. Politia i-a amendat pe organizatori

Zeci de persoane au participat la o slujba religioasa organizata duminica, in caminul cultural din comuna Munteni, judetul Galati. Dupa ce intrunirea religioasa au aparut pe Facebook, politistii s-au autosesizat si i-au amendat pe organizator si pe cel care a realizat fotografiile.

In imaginile postate pe Facebook apar mai multi cetateni din comuna galateana Munteni care participa la o intalnire religioasa, incalcand prevederile Ordonantei Militare privind organizarea de adunari publice in timpul starii de urgenta provocata de epidemia de COVID-19.

Totul se desfasoara intr-o cladire, iar unul dintre participanti a facut fotografii pe care ulterior le-a postat pe reteaua de socializare.

Dupa ce politistii au vazut imaginile, acestia au declansat o ancheta, iar fotografiile au fost retrase de pe Facebook. Totusi, cu ajutorul imaginilor, politistii au amendat doua persoane.

Publicitate

Publicitate

„La data de 29 martie, in jurul orei 11, in comuna Munteni, a avut loc o slujba religioasa, la care au participat mai multe persoane din localitate. A fost identificat atat cel care a organizat ceremonia, un barbat, de 44 de ani, din comuna Munteni, cat si cel care a postat imaginile pe reteaua de socializare, un tanar, de 26 de ani, din aceeasi localitate. Cei doi au fost sanctionati contraventional, fiecare cu amenda in valoare de 5.000 de lei, pentru incalcarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 1/2020”, au anuntat reprezentantii IPJ Galati.

Citeste si articolul :   Doliu in cinematografia internationala. S-a stins cu cunoscut actor.

In prezent, politistii incearca sa-i identifice pe toti cei care au participat la intrunirea religioasa de la Munteni.

Toti participantii vor fi amendati, conform prevederilor Ordonantei Militare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.