S-a stins fulgerator Antonio Melinte, fost jucator de rugby la Dinamo. Avea doar 22 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

S-a stins fulgerator Antonio Melinte, fost jucator de rugby la Dinamo. Avea doar 22 de ani si vestea decesului i-a distrus pe toti cei care l-au cunoscut.

Fost component al echipei de rugby Dinamo Bucuresti, Antonio Melinte a murit miercuri, la numai 22 de ani. Potrivit unor surse citate de mai multe site-uri, Antonio s-a luptat cu o raceala foarte puternica in ultimele zile si ar fi suferit un infarct, iar medicii n-au mai reusit sa-l resusciteze, scrie observator.tv.

“Astazi este cea mai urata si neagra zi din familia noastra nici acum nimanui nu i vine sa creada ca fratele meu prietenul meu inima mea soarele meu ochii mei Antonio(BIO,Mely)a plecat dintre noi asa devreme un baiat un barbat care a facut numai bine si a avea cea mai frumoasa si buna inima din lumea asta si care m a iubit cel mai mult pe lumea asta pe mine si eu la fel de mult pe el”, a scris pe Facebook Iulian, fratele mai mic al lui Antonio.

Articolul continuă după reclame

Vestea i-a socat pe prietenii sai, care au postat mesaje de condoleante pe retelele de socializare. ”Dumnezeu sa te ierte, Meli!”, a scris antrenorul dinamovist Stefan Demici. ”Drum lin prieten drag! Amintirea ta vreau sa o pastrez ca atunci cand ne-am vazut pentru prima oara si niciunul din noi nu stia ca vei pleca asa devreme! Imi vei lipsi! Odihneste-te in pace!”, a scris o prietena.

”12 ani ai facut parte din viata mea! Inca nu imi vine sa cred ca Doamne Doamne a putut sa te ia de langa noi atat de devreme! Suflet bun nu te vom uita niciodata! Te voi iubi mereu”, a fost un alt mesaj. ”Dumnezeu sa te ierte, Melly! Condoleante familiei!”

”Acum o luna radeam impreuna, iar azi aflu ca nu mai esti printre noi! O sa-mi lipseasca toate momentele frumoase si toate tampeniile pe care le-am facut impreuna! Am ramas doar cu amintirile… Odihneste-te in pace frate drag! Ne-ai parasit mult prea repede!”, este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.

Nascut la 12 octombrie 1997, in Bucuresti, Antonio Melinte a jucat rugby la Dinamo, pe postul de pilier, parasind echipa bucuresteana in martie 2018. In 2017, el a facut parte si din lotul national de tineret U20, fiind selectionat pe postul de taloner.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.