S-a stins fulgerator Antonio Melinte, fost jucator de rugby la Dinamo. Avea doar 22 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

S-a stins fulgerator Antonio Melinte, fost jucator de rugby la Dinamo. Avea doar 22 de ani si vestea decesului i-a distrus pe toti cei care l-au cunoscut.

Fost component al echipei de rugby Dinamo Bucuresti, Antonio Melinte a murit miercuri, la numai 22 de ani. Potrivit unor surse citate de mai multe site-uri, Antonio s-a luptat cu o raceala foarte puternica in ultimele zile si ar fi suferit un infarct, iar medicii n-au mai reusit sa-l resusciteze, scrie observator.tv.

“Astazi este cea mai urata si neagra zi din familia noastra nici acum nimanui nu i vine sa creada ca fratele meu prietenul meu inima mea soarele meu ochii mei Antonio(BIO,Mely)a plecat dintre noi asa devreme un baiat un barbat care a facut numai bine si a avea cea mai frumoasa si buna inima din lumea asta si care m a iubit cel mai mult pe lumea asta pe mine si eu la fel de mult pe el”, a scris pe Facebook Iulian, fratele mai mic al lui Antonio.

Vestea i-a socat pe prietenii sai, care au postat mesaje de condoleante pe retelele de socializare. ”Dumnezeu sa te ierte, Meli!”, a scris antrenorul dinamovist Stefan Demici. ”Drum lin prieten drag! Amintirea ta vreau sa o pastrez ca atunci cand ne-am vazut pentru prima oara si niciunul din noi nu stia ca vei pleca asa devreme! Imi vei lipsi! Odihneste-te in pace!”, a scris o prietena.

”12 ani ai facut parte din viata mea! Inca nu imi vine sa cred ca Doamne Doamne a putut sa te ia de langa noi atat de devreme! Suflet bun nu te vom uita niciodata! Te voi iubi mereu”, a fost un alt mesaj. ”Dumnezeu sa te ierte, Melly! Condoleante familiei!”

Citeste si articolul :   SpaceX si NASA au lansat, sambata, naveta Crew Dragon, prima misiune cu echipaj uman

”Acum o luna radeam impreuna, iar azi aflu ca nu mai esti printre noi! O sa-mi lipseasca toate momentele frumoase si toate tampeniile pe care le-am facut impreuna! Am ramas doar cu amintirile… Odihneste-te in pace frate drag! Ne-ai parasit mult prea repede!”, este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.

Nascut la 12 octombrie 1997, in Bucuresti, Antonio Melinte a jucat rugby la Dinamo, pe postul de pilier, parasind echipa bucuresteana in martie 2018. In 2017, el a facut parte si din lotul national de tineret U20, fiind selectionat pe postul de taloner.

Autor