Florin Citu, dupa tragedia de la Victor Babes: “Toti vinovatii trebuie sa raspunda”

Premierul Florin Citu a cerut o ”ancheta sa fie cat mai rapida si mai transparenta pentru ca toti vinovatii pentru ce s-a intamplat in aceasta seara trebuie sa raspunda”. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei

“Am vorbit cu ministrul de Interne, i-am cerut ca aceasta ancheta sa fie cat mai rapida si mai transparenta pentru ca toti vinovatii pentru ce s-a intamplat in aceasta seara trebuie sa raspunda”.

Cadrele medicale de la Spitalul Victor Babes, care asigura si servicii de urgenta, au sunat la 112 pentru a solicita sprijin de specialitate de la cadrele medicale pentru Situatii de Urgenta de la SMURD Bucuresti.

Doua apeluri au fost efectuate luni dupa amiaza la 112 de la Spitalul Victor Babes in cazul TIR-ului de terapie intensiva care a ramas fara oxigen, ducand astfel la tragedia in care trei pacienti si-au pierdut viata.

Publicitate

”Ca urmare a solicitarii dumneavoastra privind evenimentul de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, va informam ca, in data de 12.04.2021, s-au inregistrat doua apeluri la numarul de urgenta 112, la orele 17:29 si 17:40, efectuate de catre un cadru medical. In ambele situatii, apelantul a cerut legatura direct cu medicul coordonator SMURD din Centrul Municipal Integrat pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Citeste si articolul :   Imagini greu de privit dupa o alunecare de teren, in Germania. Un crater imens inghite totul in jur

Operatorul 112 a transferat imediat apelul de voce catre coordonatorul medical din dispeceratul Bucuresti-Ilfov”, a transmis STS catre Stirile PRO TV.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.