Gigi Becali, atac devastator la Guvern: “Orban, dormim acolo? Daca nu stiti, dati-va la o parte! Vin eu!”

Gigi Becali a declarat, marti, ca Guvernul trebuie sa bage bani mai multi in economie si s-a oferit sa ajute, impreuna cu mai multi oameni de afaceri, daca ministrii cabinetului Ludovic Orban nu pot lua aceste masuri.

Gigi Becali a avut mai multe mesaje catre Guvernul condus de Ludovic Orban.

“Ce mai conteaza fotbalul cand vezi 500-600 de oameni afectati de coronavirus? Eu nu vreau sa critic Guvernul, dar nu se poate asa ceva! Nu sunt masti in spitale. Ma duc maine la Craiova si Caracal ca sa dau 2.000 de masti. Plang doctorii si spitalele ca nu sunt masti. Nu ma intereseaza fotbalul. Nu stim ce sa va intampla. Sper ca totul sa se rezolve.

Dumnezeu va face o minune si vom putea participa la Slujba de Inviere. Uite, ca la noi sunt mai putine cazuri. V-am zis ca asa va fi in tarile ortodoxe, unde se face Sfanta Liturghie. In Romania, Belarus, Serbia nu moare asa multa lume. Noi avem de la Botez un inger care are grija de noi”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Publicitate

“Trebuie sa bagam 20-30 de miliarde de euro in economie, nu un miliard si sa pornim incet, ca Trabantul. Franta baga 300 de miliarde, dar pleaca greu, ca e oprit totul. La fel si restul tarilor. Pe noi ne-a ocrotit Dumnezeu si a zis “Va aduc poporul roman acasa”. Avem oameni, dar trebuie si Guvernul… Bai, guvernanti, acum, cand e criza, trebuie sa plecam cu demaraj de pe loc. Dar ei nu dau nici masti la spitale. Ce facem? Dormim? Daca nu stiti, dati-va la o parte! Sa vina oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alti 10 oameni pe care ii aleg. Nu vreau bani. Dati-va la o parte! Nu e nicio rusine daca nu stiti. Vin eu. Lasati oameni care sa pricep. Hai sa plecam ca un Audi de pe loc. Vai de capul nostru… Vom muri de foame”, a mai spus Gigi Becali.

“Alte tari vor pleca mai greu de pe loc. Noi dam drumul mai repede pentru ca nu avem asa mari probleme. Putem sa intrecem aceste tari daca bagam 30-40 de miliarde. Trebuie sa bagam bani pentru ca banii se cumpara ieftin acum. Sa intervina Banca Nationala.

Citeste si articolul :   Cum s-a stins, de fapt, tatal Madalinei Manole. Marian Manole, dezvaluiri dureroase despre ultimele clipe ale lui Ion Manole

E un moment care vine o data la 500 de ani. Trebuie sa facem cum a facut Donald Trump in America, sa dam bani la oameni! Lumea e oprita acum, dar noi putem pleca cu Audi. Lumea e distrusa, chiar si psihologic. Coronavirusul e sansa neamului romanesc, metaforic vorbind. Dar sa inteleaga cei din Guvern. Daca nu, sa ne lase pe noi!”, a incheiat Gigi Becali.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.