Horoscop cu Neti Sandu. Doua zodii primesc vesti importante, astazi

Horoscop zilnic prezentat de Netiti Sandu. Citeste ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 BERBEC

Sunt evenimente la care o sa va placa sa va duceti si poate v-alegeti si cu un job, o colaborare si cu bani, bineinteles. O sa va gasiti o companie agreabila sa plecati pe undeva ca sa respirati alt aer, sa va-ntalniti cu prieteni mai vechi, mai noi si sa dati refresh starii de spirit.

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

Ati putea pleca intr-o aventura turistica sa va deconectati si poate sa le faceti si o vizita unor prieteni. Poate dati o raita prin oras ca va-nnoiti garderoba, sa degustati si bunatati pe la cine stie ce restaurant, cum va place voua, la o cina romantica.

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 GEMENI

O iesire in lume o sa va conecteze la ce e nou si poate pescuiti vreo idee pe care s-o puneti in opera, sa castigati bani. Se poate sa va-ntalniti cu cineva care vine cu o propunere de afacere, poate fi si particulara si sa va puneti la adapost din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 RAC

Poate are loc o intrunire de familie la vreuna dintre rudele din alt colt de tara si va duceti daca se vor lua decizii care va privesc si pe voi. O sa puteti regla o relatie amicala, sau poate e una sentimentala si n-o sa va lasati pana n-o sa ajungeti la un consens, pentru ca oamenii sunt valorosi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 octombrie 2020. Este timpul pentru o noua achizitie in zodia Leu

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 LEU

O sa va caute cineva care vrea sa va-ncercati sansele de a fi impreuna si o sa simtiti si voi ca exista compatibilitate. Sunt cateva evenimente festive la care o sa stati si voi macar o ora, doua si o sa fie si program de voie, sa va puteti relaxa dupa bunul plac.

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 FECIOARA

Se poate sa va duceti la o cununie religioasa, la masa festiva de dupa si sa fie distractie. Poate-ajungeti la o-ntelegere cu cineva care s-a-ncapatanat s-o tina pe-a lui, pe-a ei si pana la urma o sa va dea dreptate, si-o sa faceti pace.

Articolul continuă după reclame

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 BALANTA

Poate-i strangeti la un loc pe toti ai vostri si o sa faceti un consiliu de familie sa fixati niste reguli pentru o mai buna convietuire. Se petrec multe lucruri noi si o sa fiti pe faza sa nu ratati o sansa in afaceri, sau de a face cunostinta cu cineva care v-ar putea insoti in viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 SCORPION

Poate-o sa va faceti noi prieteni cu prilejul unei reuniuni mondene, sau in grupul de amici apar unii noi, cu care sa rezonati perfect. Un tete-a-tete cu cineva care vrea sa va cunoasteti mai bine o sa v-ajute sa vedeti daca aveti disponibilitate pentru o relatie, sau nu sunteti – inca – pregatiti.

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 SAGETATOR

Se poate sa primiti o invitatie la un spectacol, sa va alaturati unui grup sa plecati intr-o excursie si o sa fie revigorant. E un suflu de prospetime la voi, vreti sa-ncepeti o viata noua, sa fiti impreuna cu cineva, s-aveti copii si toate aceste lucruri se pot intampla.

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 CAPRICORN

Or fi ceva treburi importante pe-acasa, dar tot o sa iesiti 2-3 ore pe undeva la aer, la distractie. O sa mai cunoasteti si alta lume, o sa frecventati alte cercuri si o sa vehiculati idei pe care le puteti pune – cu succes in practica – aveti sustinere de la marele benefic, Jupiter.

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 VARSATOR

Poate-o sa le dedicati mare parte din timp copiilor, care vor in parc, ori la munte, sa faca sport, sa se distreze. Le-ati ramas datori unor prieteni care v-au tot chemat pe la ei, sau sa iesiti pe undeva, dar ati fost ocupati si abia acum v-ati putea face program comun, azi, maine.

Citeste si articolul :   3 zodii vor intampina mari dificultati in 2023: va fi un an dificil

HOROSCOP 7 MARTIE 2020 PESTI

V-au ramas cateva lucruri nespuse si o sa faceti cumva sa vorbiti deschis cu partenerul de cuplu si-l scoateti la cafea. O s-aveti intalniri cu oameni care vor sa si lucrati ceva, dar sa va distrati, c-aveti multe pe cap in perioada asta, dar e nevoie si de un respiro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.