Sfatul zilei de 8 decembrie 2020. Ziua in care fortele raului vor fi deosebit de active

Sfatul astrologului pentru 8 decembrie. Ziua in care o persoana devine vulnerabila si fara aparare in fata fortelor raului, scrie noutati.info.

Berbec (21.03 – 20.04)

Succesul va fi obtinut numai de cei care elaboreaza un plan detaliat  dimineata si il urmeaza, fara a fi distras prin rezolvarea problemelor secundare.

Taur (21.04 – 21.05)

Publicitate

Cand puneti masa pentru pranz sau cina, nu puneti alcool. Acest lucru va duce la certuri.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Publicitate

Sfatul astrologului pentru 8 decembrie 2020

Doar cei care au o idee buna despre ceea ce vor sa realizeze vor putea obtine rezultate profesionale serioase, restul vor rataci stupid de la un obiectiv la altul.

Rac (22.06 – 22.07)

Cu o dispozitie proasta cu care te vei trezi dimineata, trebuie sa lupti in toate modurile disponibile, altfel vei fi cuprins de depresie si nu va fi atat de usor sa o depasesti.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua nu este absolut potrivita pentru tranzactii financiare mari, cu exceptia cazului in care, desigur, doriti sa deveniti o victima a fraudatorilor si sa pierdeti tot ceea ce aveti pentru astazi.

Citeste si articolul :   Horoscop octombrie 2022: aceste 4 zodii vor fi cele mai norocoase ale lunii

Citeste despre celelalte zodii pe Noutati.info

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.