Fotografia cu Harry si Meghan in ploaie, sub umbrela, a facut inconjurul lumii. Imagini de la prima lor aparitie dupa anuntul retragerii din familia regala

Fiul cel mic al printului Charles, Harry, si sotia sa Meghan au aparut pentru prima data in Regat, dupa ce au anuntat ca renunta la titlurile familiei regale britanice.

Cei doi au mers la o gala care celebreaza realizarile sportive ale veteranilor, bolnavi sau raniti in razboaie. Imaginile cu cei doi in ploaie, adapostiti sub umbrela, au facut inconjurul retelelor sociale. Utilizatorii s-au declarat uluiti de felul in care cei doi se priveau.

Cei doi in ploaie

Luni este Ziua Commenwealth, iar cei doi se vor intalni cu printul William si cu ducesa Kate, cu printul Charles, dar si cu suverana Elisabeta a doua, pentru a asista la ceremonia religioasa anuala din Catedrala Westminster.

Publicitate

famile fericita

Articolul continuă după reclame

Harry si Meghan isi vor incepe, oficial, noua viata departe de familia regala, pe 31 martie. Cei doi impreuna cu fiul lor Archie, s-au stabilit in Canada.

Hary impreuna cu sotia sa

Potrivit purtatorului de cuvant al cuplului, printul Harry isi va pastra rangurile militare de care este foarte atasat. Decizia printului si a sotiei sale de a nu mai reprezenta familia regala implica si renuntarea la a mai folosi titlul de altete regale, a anuntat Palatul Buckingham, precizeaza stirileprotv.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.