Al saptelea caz pozitiv de coronavirus, confirmat oficial in Romania. Cine este persoana infectata

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o tanara din Timisoara, colega a pacientului de 16 ani care a fost diagnosticat miercuri.

In urma testelor realizate la Timisoara, in cursul zilei de 5 martie 2020, asupra persoanelor cu care a intrat in contact tanarul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv, potrivit unui comunicat al Grupului de Comunicare Strategica.

Este vorba despre o tanara, colega de clasa a baiatului de 16 ani, care s-a aflat in proximitatea acestuia. Tanara este transferata la spitalul Victor Babes din Timisoara.

Publicitate

In cazul celorlalte 25 de persoane asupra carora s-au realizat teste, contacti ai tanarului de 16 ani, rezultatele sunt negative. Persoanele vor ramane in continuare in izolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, conform masurilor dispuse anterior.

Publicitate

In cursul diminetii de vineri va fi extinsa ancheta epidemiologica asupra persoanelor cu care a intrat in contact tanara de 16 ani, fiind luate masurile de izolare si de prelevare de probe, scrie digi24.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.