Horoscop zilnic, 1 august 2023. Norocul este de parte Gemenilor azi

Berbec

Leneveala este cuvantul tau cheie astazi, Berbec. Dar incetineala nu inseamna lipsa de actiune. Aceasta implica aducerea unui element de constientizare in tot ceea ce spui si faci. Cu cat esti mai conectat la fiinta ta autentica, cu atat poti aduce mai multa magie in aceasta lume. Sfat: Misca-te in ritmul tau azi.

Taur

Nu totul este intotdeauna alb si negru in viata, Taur. In loc sa fii dur cu asta, invata sa evaluezi evenimentele in alte nuante. Pune-te in pielea altcuiva si vezi lucrurile dintr-o perspectiva diferita. Sfat: Nu privi lucrurile doar intr-o lumina pozitiva sau negativa.

Publicitate

Gemeni

Astazi esti in varful activitatii! Tine-ti capul sus si priveste problemele drept in fata. Faceti fata provocarilor care va ies in cale cu o inima curajoasa si deschisa. Oh, si inca ceva! Avand in vedere ca farmecul tau este de zece ori mai mare in acest moment, nu vei avea nicio problema sa obtii ajutor de la alte persoane. Sfat: Norocul este de partea ta astazi.

Rac

Arunca rezistenta pe masura ce incepi sa urmezi semnele universului astazi. Acestea fiind spuse, este posibil sa aveti un sentiment de greutate astazi cand vine vorba de relatiile interpersonale. Poate ca acesta nu este sfarsitul, ci doar o pauza. Deocamdata, concentreaza-te pe calatoria ta, Rac. Si ea te va conduce la locul potrivit, ai rabdare. Sfat: concentreaza-te pe tine insuti – nevoile si dezvoltarea ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2021. Dorintele Capricornului se vor implini cu usurinta

Leu

Totul in viata vine si pleaca. Nu te agata de asta, traieste in prezent – uita-te in jur. Descoperiti multe binecuvantari turnate in paharul vostru. Cat despre articolele pe care le-ati adaugat in cosul de cumparaturi? Este timpul sa le livrezi fara intarziere! Sfat: Bucura-te de micile placeri si ofera-le ajutor celor din jur.

Fecioara

Poate ti-ai dat inima acelei persoane care avea un picior pe usa. Acest capitol al vietii este dedicat redobandirii fortelor tale de odinioara. Este vorba despre a alege cu cine te simti in siguranta, nu despre orice altceva. Meriti dragoste care va rezista testului timpului. Sfat: inconjoara-te de oameni care te apreciaza.

Publicitate

Balanta

Uneori ne confruntam cu lectii de viata dificile. Sa stii ca tot ce se intampla in acest moment se intampla cu un motiv, Balanta. Ca practica de meditatie, analizeaza ultimele sase pana la opt luni din viata ta si vezi cum ai crescut in acea perioada de timp. Accepta faptul ca calea realizarii de sine te conduce uneori prin vremuri intunecate. Toate acestea fac parte din procesul de crestere. Sfat: esecurile si victoriile tale merita sa fie celebrate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 noiembrie 2020. Gemenii trebuie sa acorde atentie sanatatii si stilului de viata

Scorpion

Ai multe de facut acum si poate nu stii de unde sa incepi. Anterior, ai fi avut un atac de panica daca te-ai uita la aceasta lista lunga de lucruri de facut. O versiune cu totul noua a ta intelege importanta multitasking-ului in mod constient – esti gata sa-ti asumi toata responsabilitatea. Sfat: planificarea poate ajuta la prioritizarea sarcinilor in functie de importanta lor.

Sagetator

Tot ceea ce experimentezi este temporar si se va incheia in curand. Intre timp, intoarce-ti privirea spre interior, Sagetator. Analizeaza ce functioneaza pentru tine si ce nu. Apoi trageti concluziile adecvate pentru a nu face lucrari inutile in viitor. Sfat: Asculta-ti vocea interioara.

Capricorn

Unii oameni numesc partea din noi care simte ceea ce se afla dincolo de val „al saselea simt”. Astazi va functiona din plin pentru voi. Asculta-ti intuitia in literalmente totul astazi. Sfat: Intuitia ta functioneaza corect si incearca sa-ti spuna ceva.

Varsator

Nu esti blocat intr-un singur loc asa cum ai putea crede. Ai puterea sa te misti, sa navighezi, sa alegi o noua realitate pentru tine. Meriti sa fii vazut si auzit, Varsator. Sfat: toata munca ta grea va da roade in curand.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 august 2021. Racul trebuie sa se pregateasca pentru urmatoarea perioada

Pesti

Sunt momente in viata noastra cand totul functioneaza conform planurilor noastre. Dar exista momente cand ne confruntam cu nenumarate provocari. Asta nu inseamna ca trebuie sa iei o pauza sau sa renunti cu totul, Pesti. Simte-te liber sa iesi in afara zonei tale de confort. Spune da oportunitatilor! Sfat: visele tale pretuite te asteapta in afara zonei tale de confort.

Publicitate

Autor