Horoscop pentru august 2023 de la Pavel Globa

Berbec

La inceputul ultimei luni de vara, este posibila presiunea asupra ta din partea colegilor si partenerilor de afaceri, precum si manipularea din partea lor. Prin urmare, este important sa respectati planul in proiectele de lucru si comerciale si sa nu luati actiuni impulsive – deciziile pripite cu siguranta nu vor aduce beneficii cauzei.

In viata personala si de familie, luna august va fi o perioada favorabila pentru Berbec, toate lucrurile vor decurge fara probleme, iar planurile se vor indeplini. Sfarsitul lunii va fi deosebit de reusit pentru acest semn al zodiacului, principalul lucru este sa crezi in propriile abilitati si sa asculti pe cei dragi.

Taurul

In general, datorita influentei favorabile a lui Saturn, sfarsitul verii va aduce succes Taurului atat in afaceri, cat si in viata personala.

Dar Pavel Globa ii avertizeaza pe reprezentantii acestui semn ca in perioada 5-9 august ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a face achizitii mari si, de asemenea, sa nu faca cheltuieli neplanificate.

Publicitate

La sfarsitul lunii, este important ca Taurul sa acorde o atentie deosebita celor dragi si sa incerce sa faca compromisuri atunci cand rezolva probleme importante si situatii conflictuale. In caz contrar, din cauza influentei Lunii, chiar si o mica neintelegere se poate transforma intr-un conflict prelungit si racire a relatiilor.

Gemenii

Pentru Gemeni, vai, august nu promite nici un mare succes, nici daruri neasteptate ale sortii.

Datorita influentei lui Saturn, progresul in toate domeniile vietii reprezentantilor acestui semn de aer va incetini, asa ca ar trebui sa faca un efort pentru a nu pierde ceea ce au realizat deja.

Astrologul ii sfatuieste pe Gemeni la sfarsitul verii sa-si modereze ambitiile, sa abordeze orice problema cu retinere si sa se ghideze dupa logica si bun simt.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 mai 2023. Norocul ii favorizeaza pe cei curajosi

Rac

Racii in ultima luna de vara, soarta poate aduce surprize neplacute atat la serviciu, cat si in relatiile cu cei dragi. Cu toate acestea, daca reusiti sa ramaneti impartial, retinut si minutios, atunci situatiile controversate se vor rezolva in favoarea dumneavoastra.

In chestiuni financiare si comerciale, Pavel Globa recomanda Racilor sa fie cat mai disciplinati si sa nu fuga de responsabilitate, in caz contrar sunt posibile pierderi si daune.

Sfarsitul lunii pentru acest semn zodiacal va avea mult mai mult succes decat inceputul. Dupa 20, cand influenta lui Jupiter va prevala,  se asteapta la o perioada favorabila la locul de munca.

Leu

Dar pentru Leu, influenta lui Saturn in august 2023  asupra destinului va fi mai mult decat pozitiva. Ar trebui sa fie increzatori in sine si sa mearga in mod clar la obiectivele propuse. Nici situatiile neprevazute si nici oamenii din jur nu vor interfera cu implementarea planurilor. Prin urmare, pana la sfarsitul lunii, leii s-ar putea astepta sa primeasca rezultate din proiectele lansate anterior. De asemenea, horoscopul zodiacului prezice ca sfarsitul verii pentru Leu va fi un moment minunat pentru a lansa proiecte comerciale pe termen lung.

O atitudine pozitiva, o atitudine binevoitoare fata de ceilalti si implementarea increzatoare a planurilor lor – aceasta este ceea ce va deveni cheia succesului pentru Lei  la sfarsitul verii.

Publicitate

Fecioara

Potrivit celui mai precis horoscop al lunii august al lui Pavel Globa, este important ca Fecioarele din aceasta luna sa fie precaute si sa nu se lase conduse de dorintele lor egoiste. La sfarsitul verii, reprezentantii acestui semn zodiacal risca   sa fie capturati de propriile iluzii, ceea ce ii va costa scump pe viitor. Prin urmare, Fecioarele trebuie sa fie critice cu realitatea inconjuratoare si, in orice situatii controversate, sa fie ghidate de argumentele logicii si ale ratiunii.

Citeste si articolul :   3 zodii care isi vor implini visele in luna mai

La sfarsitul lunii, este important ca Fecioarele sa-si controleze cheltuielile si sa nu faca cumparaturi impulsive. De asemenea, in acest moment este mai bine sa nu va asumati obligatii de datorie.

Balanta

Pentru Balanta, precum si pentru alte semne ale elementului aer, sfarsitul verii 2023  nu va fi perioada cea mai favorabila a anului. La mijlocul lunii, in viata lor pot aparea schimbari serioase care nu vor avea cel mai bun efect asupra starii actuale.

Implementarea planurilor pe termen lung in ultima luna de vara poate fi suspendata, iar problemele si neintelegerile va  vor deranja in permanenta.

Scorpion

Pavel Globa sustine ca soarta va fi cea mai favorabila Scorpionilor in august. La sfarsitul verii, ei vor culege roadele bogate ale muncii lor.

Rezultate excelente vor fi aratate de proiectele comerciale si de investitii lansate anterior, iar in relatiile cu ceilalti totul se va decurge  in cel mai bun mod.

Horoscopul recomanda Scorpionilor in ultima luna de vara sa nu se suprasolicite fizic si sa se odihneasca . Tot in aceasta perioada le va fi util sa se supuna unui examen de diagnostic de catre un medic si sa-si intareasca organismul.

Sagetator

In prima jumatate a lunii, datorita influentei lui Neptun in proiectele si afacerile Sagetatorilor , dificultatile neprevazute si timpii de nefunctionare sunt destul de posibile.

Prin urmare, cei nascuti sub acest semn trebuie sa exercite discretie si prudenta si sa aiba intotdeauna un plan de actiune de rezerva.

Citeste si articolul :   Horoscop de Mos Nicolae. Ce zodii primesc ”nuielusa”

La sfarsitul lunii august, nici Sagetatorii nu ar trebui sa se bazeze pe noroc in afaceri. Prin urmare, Pavel Globa le recomanda sa nu demareze proiecte importante in ultima luna de vara, ci sa acorde mai multa atentie sanatatii si comunicarii cu cei dragi.

Capricornul

Oamenii nascuti sub semnul Capricornului nu trebuie sa se teama de loviturile neasteptate ale sortii in aceasta luna.

Norocul va fi de partea lor si, in general, sfarsitul verii va trece calm si va va multumi cu finalizarea cu succes a cazurilor incepute anterior.

Horoscopul lunar recomanda Capricornilor sa dedice mai mult timp studiului, muncii, proiectelor comerciale si financiare, intrucat toate eforturile investite in aceste domenii de activitate se vor transforma in rezultate excelente in viitor.

Varsator

Pentru Varsator, ultima luna de vara va fi o perioada dificila in afaceri, munca si relatii personale.

La inceputul lunii, Neptun le poate oferi noi idei creative si planuri indraznete, dar deja la jumatatea lunii august, din cauza influentei lui Saturn, apare stagnarea in afaceri, iar obstacolele neasteptate apar in noile proiecte.

In ciuda obstacolelor si dificultatilor care apar, Varsatorul nu poate renunta si trebuie sa lupte literalmente cu soarta.

In caz contrar, se asteapta la o stagnare completa in toate sferele vietii, ceea ce poate duce la mari pierderi.

Pesti

Pentru Pesti, cel mai precis horoscop lunar promite succes in cariera si afaceri.

Au toate sansele sa realizeze cele mai indraznete si ambitioase planuri, precum si sa obtina o promovare sau o crestere semnificativa a salariului.

Publicitate

Autor