Horoscop zilnic, 14 iulie 2023. Fecioara trebuie sa invete sa isi accepte slabiciunile

Berbec

Relaxarea in situatia actuala poate sa nu conduca la rezultate instantanee, dar, Berbec, rezultatul ingrijorarii pentru acest lucru nu va intarzia sa apara. Luati fiecare moment pentru ceea ce este. Acest lucru va va reduce stresul si va permite universului sa impleteasca o magie neasteptata, dar foarte benefica pentru dvs. Unii dintre voi ar putea dori in curand sa treaca la alte optiuni pentru scopul dvs., acum este momentul sa va pregatiti pentru aceasta schimbare. Sfat: Gasiti o modalitate echilibrata de a va exprima.

Taur

Porniti muzica pentru meditatie sau faceti yoga, Taur. Acesta este literalmente un sfat pentru tine din spatiul cosmic astazi. Este important sa va gasiti echilibrul si sa procesati aceste emotii intr-un mod sanatos. Este posibil sa fi intalnit o sursa de conflict sau tulburari emotionale. Comunicati intr-o maniera sanatoasa si eficienta cu partile interesate, fara a va astepta la intelegere sau empatie din partea acestora. Acest lucru va va ajuta sa va asumati responsabilitatea pentru emotiile voastre fara povara vinovatiei. Sfat: Lasand oamenii sa intre in mintea si inima ta este cel mai simplu mod de a-i ajuta sa te inteleaga.

Publicitate

Gemeni

Te-ai intrebat vreodata cum este sa fii in adancurile oceanului? Exista o alta liniste pe care poate ai putea-o experimenta doar scufundandu-te in aceasta atmosfera – explorand aceasta lume noua. La fel este si cu viata ta, Gemeni. Asculta-ti inima si gaseste-ti pacea. Sfat: Priveste in cele mai adanci colturi ale inimii tale, acolo vei gasi lumina.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 mai 2022. Un moment bun pentru un nou inceput

Rac

Noul tau scop se desfasoara chiar in fata ochilor tai, Rac. Singura ta sarcina este sa nu mai cauti aprobarea celorlalti si sa lasi ceea ce iti paraseste viata sa mearga fara efort. Si ce vrea sa intre, lasa-l sa-si faca drum spre tine. Daca ceva vi se pare inconsecvent, asteptati inainte de a raspunde pentru a permite revizuirea interna. Sfat: ceata se va risipi in curand, asa ca de ce nu te bucuri de racoare pana atunci?

Leu

Situatia cu care te confrunti poate fi rezultatul credintelor si gandurilor pe care poate le-ai invatat in copilarie. Acum inca mai ai puterea de a le transforma in experiente care te vor ajuta sa cresti si nu doar sa le percepi ca pe ceva care te doare. Scopul tau este inradacinat in perspectivele tale cele mai transformatoare. Sfat: Respectati-va emotiile, dar uitati-va si la experientele din trecut.

Fecioara

Ai lucrat la punctele tale slabe percepute si poate ai invatat multe pe parcurs. Motivul pentru care probabil ca inca te simti agitat, pierdut sau nefericit este ca va trebui sa-ti accepti pe deplin slabiciunile ca parte a personalitatii tale. Si, desi poate nu pare usor, incercarile zilnice de a realiza acest lucru reprezinta un progres suficient. Cand te culci in seara asta, roaga-ti ingerii sa te ajute sa-ti transmita mesaje inspirationale. Sfat: imbratiseaza-ti slabiciunile si invata sa traiesti cu ele.

Balanta

Bucurati-va de ceea ce va face fericit, bucurati-va de fluierul bland al unei brize racoroase pe fata sau de sunetul unui foc trosnit. Mai bine, asculta-ti respiratia si inima. In aceste momente te vei simti cel mai viu, Balanta. Acest lucru iti va da curajul sa mergi mai departe cu planurile tale, stiind ca esti conectat la intregul cosmos. Sfat: Nu te grabi, copilul tau interior stie asta. Trucul este sa-ti aduci la tacere mintea adulta, acordandu-ti inima.

Scorpion

Indiferent de situatia in care te afli, trebuie sa-ti amintesti ca conditionarea te poate retine intr-un fel. Ar putea fi timpul sa renunti la unele dintre convingerile incapatanate care te tin intr-un singur loc, indiferent de ceea ce faci. Cere ajutorul Universului si asculta-ti intuitia, care iti ofera indicii. Schimbarea de orice fel necesita sa incepi sa te exprimi diferit.

Sagetator

Poate ca nu vedeti mesajele Universului, Sagetatori. Sau unii dintre voi s-ar putea sa caute probleme acolo unde nu exista. Micsoreaza si iesi din „roata de hamster” care te face sa simti ca esti mereu grabit sa ajungi undeva. Priveste inapoi si analizeaza toate situatiile. Acum intoarce-te la prezentul tau si intreaba-te de ce esti atat de grabit. Sfat: o situatie cu mai multe fatete necesita o abordare rece, nu una supraexcitata.

Capricorn

Pot exista conflicte intre mintea si corpul tau, Capricorn. De fapt, este sigur sa spunem ca nivelul tau de stres sau activitatea mentala poate afecta calitatea odihnei pe care o primeste corpul tau. Indiferent de situatia in care te afli acum, ai incredere ca toate lucrurile bune pe care le-ai facut in trecut se vor intoarce la tine. Si ceea ce experimentati acum este doar o faza de tranzitie care va trece in cele din urma. Ia o pauza si odihneste-te putin.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscopul indian. Scorpionii scapa de rele, Taurii pot schimba cursul vietii

Varsator

Poate ca viata te-a invatat o lectie sau doua in ultima vreme, Varsator. Si acum este momentul sa le asimilam pe deplin. Imbratisati aceste lectii si aduceti in viata voastra blandetea care vine prin intelepciune. Iertarea poate fi o tema majora pentru unii Varsatori astazi, in functie de experienta fiecarui individ. Amintiti-va ca pacea interioara este intotdeauna o alegere. Sfat: este timpul sa inveti lectiile trecutului.

Pesti

Pestii, in situatii de neinteles, arata nu numai o atentie sporita la detalii, ci si privesc mai adanc in anumite lucruri. Incercati sa va mutati atentia de la frici pentru a va asculta vocea interioara. Daca iti da un semn de avertizare despre ceva sau cineva, ai incredere in el. Si daca iti cere sa te retragi putin, fa-o. Dati o sansa tuturor, dar amintiti-va de steagurile rosii ale universului. Sfat: Nu va grabiti – asteptati pana cand lucrurile se clarifica.

Publicitate

Autor